Quantcast
Till salu inom: ”

stickmaskin säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Följ med på spännande äventyr med Pingu och alla hans vänner! Pingu är en charmig och busig liten pingvin som vet vad han vill och som ofta hamnar i roliga och knasiga situationer. I Pingus värld, som är full av snö och is, pratar man "pingvinska" - ett språk som alla kan förstå! Innehåller avsnitten: Pingu går vilse Pingu campar Isskulpturer Pingu vet bäst Pingus skuggbilder Pingu och Pinga leker Pingu och stickmaskinen Pingu och dörrklockan Pinga har hicka Pingu balanserar
KH900 är en av de senaste modellerna Brother tillverkade. 100 användbara mönster är redan förprogrammerade. Men eftersom den är extremt lättprogrammerad gör du själv egna mönster med några enkla knapptryckningar, direkt på maskinen. En extra kassett medföljer där du kan spara enorma mängder av mönster. Bilden visar slätstickning och två typer av tuckmönster. En resårmodul, KR850, medföljer också. En resårmodul kan användas till oändligt mycket mer än bara resår. Pris inklusive spetsstickningssläde (är extrautrustning på den här maskinen), kassett och resårmodul är 7700:-. Pris utan resårmodul: 6000:-. Vill du ha fler bilder, är det bara att maila!
Knitmaster 700 med resårbädd srp 50 är en standardstickare som klarar garner upp till stickor ca 3,5. Knitmaster var det märke som Silver Reed marknadsfördes under i England tidigare. Denna modell kan man hitta med både märket Silver Reed och Knitmaster. Det är en av de allra bästa hålkortsmaskinerna och är utmärkt för både vana och ovana maskinstickare. Den har inbyggd stickledare, och både mönsterark och maskskalor medföljer. Släden har även inbyggd intarsiafunktion. På bilden ser du exempel på resårstickning och två olika typer av tuckmönster.
Säljer denna finurliga maskin som underlättar för händer och kropp. Att välja mönster från topp till tå är lätt. Varför inte ge bort denna i present. Den har varit sparsamt använd (ca 5 halsdukar) Så gott som ny i kartong. Extra vagn för mönsterstickning medföljer. 0555-722 29 070-432 22 65 Behövs DVD kurs på att arbeta med denna har jag rekommendationer till dig att kontakta "PISTIS" Gunnel Lindstrand 070-5328425. Hon har ca30 års erfarenhet. 800:- kostar denna kurs.
Fin och välvårdad stickmaskin Brother KH-860 med mycket tillbehör och instruktionsböcker (ny kostar 12000-13000 kr). Medföljande tillbehör: - Brother KA-8200 intarsiasläde. - Brother KA-8300 överföringssläde. - Brother KA-8310 avmaskningssläde. - Brother KR-850 resårtillsats (ny kostar 7995 kr). - Brother KL-116 stickledare. - Brother KA-4655 stativ till stickmaskin. - Brother håltång för hålkort. Övrigt som medföljer: uppläggningskammar, vikter, arbetsnålar, garnspännare, instruktionsböcker på svenska och engelska m.m.