Quantcast
Till salu inom: ”

blocket stickmaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Knittax Automatic II Oanvänd stickmaskin med tillbehör samt maskinstickningsgarner. 1 st stickmaskin med räkneverk 1 st patentstickningstillbehör Vävtillbehör för "vävstickning" Mönsterkort 1-16 Brevkurser 1-5 2 st bruksanvisningar och stickbeskrivning (en för stickmaskin och en för patentstickningstillbehör) 3 st tidningar med mönsterbeskrivningar (tyska Knittax stickmoden, norska Stanett maskininstrick nr 4 och nr.6) Servicekit med nålar, olja, borste m.m. Blandade garner i akryl Bilder på garn och instruktionsböcker/mönstrerbeskrivningar kan mailas om så önskas. Köparen står för frakt eller hämtar på plats.
jag säljer en persson stickmaskin från 1894 den är använd in på 60talet och där den har stått på en vind. mitt intresse har varit att renovera maskinen och få den att fungera. den behöver bara skruvas ihop och smörjas då jag har gjort det mesta. pga flytt kan jag inte ta den med ge mej ett rimligt bud en gammal symaskin också som samlat dam 300kr kan den vara värd.
Stickmaskin av äldre modell, originalkartongen finns kvar. Något defekt.
Empisal 280- resårtillsats,resårskydd,spetssläde,färgväxlare,intarsiasläde,avmaskningssläde,vävtillsats,stickledare,håltång,maskprovslinjal,hålkort,böcker mm.Maskin finns i Åkersberga.Endast telefon. 6000 :- eller ett seriöst bud.
Märke: Empiral-Knitmaster Mod 250 Instruktion och beskrivning på tyska finns. Kan nås per telefon.