Quantcast
Till salu inom: ”

stiga villa motor 8hk briggs stratton säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu ska den trogna gräsklipparen säljas pga av den inte behövs längre. Det är en Stiga Villa från 80-talet. Det finns ytrost och lacksläpp på klippaggregat men inget allvarligt som försämrar dess funktion. Annars är den i bra skick och fungerar utmärkt. Motorn är en briggs stratton 8 hk som är odödlig som startar alla dagar om året. Ring eller maila för frågor.
Stiga Villa 8E Åkklippare i bra skick. Stått stilla de sista 5 åren i varmgarage och klippbordet är i bra skick. Maskinen är nyservad nu så det är bara att börja klippa. Stiga Villa 8E 8 hp Briggs&Stratton motor 5 vxl man låda 85 cm klippbredd med bakutkast Elstart 12 volt Kan även ta din gamla åkklippare i inbyte, även risiga och defekta är av intresse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu vår Stiga Villa med Briggs and Stratton 8 hk motor. Bytt kolvringar i motorn samt nya packningar. Ny olja, nya stift, nytt luftfilter, samt ett renoveringkit till förgasaren som jag inte behövde använda. Ny rem till klippdäcket i maj. Klipper jämt och fint. Maskinen är i bruksskick och fungerar som det ska, startar lätt, inga problem. Endast mailkontakt då vi har ett spädbarn som gör det svårt att tala i telefon. Den finns att hämta i Långshyttan.
STIGA VILLA m frontklipp! Väldigt fin! 90 tal men fräsch! GÅR BRA!!! Briggs stratton 8 hk *Vi har nyss bytt motor! denna har bara gått några timmar! Dragstart! Finns även så man kan ordna elstart om man vill! *En extra motor / reservmotor får du med på köpet! samma modell dvs briggs stratton 8.5 hk Även den startar men är lite defekt! Köp nu! 3500kr!!!! ( 4200kr) Hämtas mellringe väster Örebro Mail el ring! Elin
Manuell start, Motor 8hk Briggs & Stratton, 5 växlad, Lättstartad