Quantcast
Till salu inom: ”

stokke textilset klädsel xplory säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Stokke

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stokke Xplory i mycket gott skick till salu. Årsmodell 2008, mycket gott skick och sparsamt använd. Mycket tillbehör i priset. - Fodrad liggdel och madrass - Sittdel ink. textilset - Sufflett - Shoppingväska, - Skötväska - Sovpåse liggdel (varm) - Åkpåse sittdel - Regnskydd Liggdel är svart. Sittdel, shoppinväska och skötväska blå. Totalt nypris på över 12000kr. Stokke Xplory växer med barnet, så det här är det enda vagn ni kommer att behöva. Den justerbara sittdelen gör att ditt barn alltid kan vara med dig istället för ifrån dig. Detta uppmuntrar ögonkontakt och känsla av trygghet, säkerhet och gemenskap: det är den mest komfortabla positionen för ett barn. Senare kan sätet enkelt ändras till en position så barnet är vänt framåt för att kunna utforska mer av världen. Stokke Xplory har stora bakhjul och sportiga snurrbara framhjul För ytterligare barnsäkerhet så kommer Stokke Xplory med ett justerbart 5 punktsele.
Vi säljer vår superfina Stokke Xplory Duovagn i färgen mörk Marin då vi i dag använder en syskonvagn. Vagnen är inköpt hösten 2011 och är komplett och i nyskick. Det som ingår är: - Fodrad liggdel och madrass - Sufflett, stor skyddande sufflett med extra solskydd och ventilation - Praktisk shoppingväska, plats för varor, blöjor och alla andra småsaker - Sittdel ink. textilset - Klädselskydd till selen - Klädselskydd till bygel - Babyinlägg - Insektsnät - Regnskydd Pris: 6000:- (nypris i butik är 10499:-) Maila gärna vid intresse samt frågor så svarar jag omgående!
Jag säljer två mycket fina och bra vagnar En MB Urban jungle -10, uttagen -11. Vagnen är i fint skick, klädseln är inte solblekt. Den är nyligen servad med nya slangar i samtliga däck. Regnskydd följer med. - 2100 kr En Stokke xplory - en liggdel, en sittdel - regnskydd x2 - myggnät x2 - mugg hållare - svart klädsel till sittdelen - både svart och beige varuväska Detta är en toppenvagn som du kommer fram överallt med. Jag älskar vagnen, den är verkligen toppen. Stannar du till på ett café blir vagnen en smidig stol till barnet. Om barnet somnar fäller man enkelt ner till liggläge utan att störa barnets sömn. - 3400 kr men billigare vid snabb och smidig affär. Jag skickar gärna fler bilder vid intresse. Vagnarna finns i Helsingborg men kan skickas och det är köparen som betalar frakten. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Liggdel och sittdel med tillhörande väskor och åkpåse. Svart sittdel något sliten och solblekt, går att beställa ny klädsel på babyproffsen. Grön liggdel i bra skick, ser knappt använd ut. Bilbarnstol kan man också köpa till, smidigt när man ska ut och handla snabbt. Åkpåse och regnskydd följer med. Stokke® Xplory® är barnvagnen som växer med dig och ditt barn. Den justerbara sittdelen gör att ditt barn alltid kan vara med dig istället ifrån dig. Detta uppmuntrar ögonkontakt och känsla av trygghet och gemenskap: det är den mest komfortabla positionen för ett barn. Senare kan sätet enkelt ändras till en position så barnet är vänt framåt för att kunna forska världen. Ändra fotstödets position i takt med att ditt barn växer, samt ändra djupet på sätet med det vadderade babyinlägget för att säkerställa att ditt barn alltid sitter komfortabelt.