Quantcast
Till salu inom: ”

stol fanett edsbyverken säljes

Stolar 18 st

Timrå

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Stolar

Västerås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tre stycken stolar i trä i två olika modeller. En av dem (mittenstolen på bilden) är en fanett från Edsbyverken. Bruksslitage med fin patina, nylimmade och stadiga. Pris: 1200 kr för alla tre Ring eller maila Anna på Löfstrands Verkstad. Vi är en möbelrenoveringsfirma som ligger på Sparbanksvägen 85, Hägerstensåsen. Vi erbjuder även frakt till en kostnad från 500 kr inom Stockholmsområdet. Öppet köp 2 dagar.
Två stycken fanett stolar från Edsby verken. OBS En är såld 2013-06-02 475 kr st. Finns för närvarande i vår butik i Hammarby sjöstad men kan kostnadsfritt köras till vårt centrallager. Mer möbler hos oss se www.refurn.se Skick: Lite nötta med tiden men stabila och fina. Mått: Bredd 44 cm, djup 42 cm, höjd 78 cm, sitthöjd 43 cm Uppge artikelnummer 32945.
4 Fanettstolar med stomme av björk, formpressad sits i teak och toppstycke av bok. Tryck- och etikettmärkta från Edsbyverken. 2 av stolarna är i mycket bra skick och säljes för 700:- per stol. 2 av stolarna med visst slitage säljes för 500:- per stol. Stolarna finns att hämta i Bergshamra när det passar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Se alla våra fina möbler och tilbehör på hemsidan. Fina retro stolar. Fanetter från Edsbyverken. Dom är i original färg och INTE målade. Dom har så klart spor av använding och lite märken, men dom är i bra skick. Säljas endast ihop alla 3 Avhämtning i Skurup. Pris för alla 3: 1000,- Skriv gärna för mer info, eller om ni har speciella önskemål. Vi kör också ut i södra Skåne mot betalning.
En stol Fanett / Edsbyverken / Tapiovaara hel och stadig men benen har skavmärken 600kr Satsbord i teak från 50-talet bestående av tre bord. Ovanlig modell med ett större och två mindre bord (lika stora). Märkt Bra Bohag, tillverkad i Fröseke / AB Nybrofabriken 96*37cm höjd 47cm. Det stora bordet har lite fläckar som gissningsvis går bort med varsam slipning, de mindre borden är i bättre skick. Passar både som sidobord och soffbord. 1200kr Priserna är satta med tanke på skicket.