Quantcast
Till salu inom

"vita stolsöverdrag säljes"

Sverige
7 år

Stolsöverdrag i spandex (vita)

Hyrahyra.se
2 dagar

Lägenhet för 2.980 kr

2 980 kr
Findroommate.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Stolar och Bord  ·  Borås

Bord i massiv ek + 6 stolar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
6 pers matsalsbord, massiv ek, inköpt på Mio Möbler. Bordet är lätt slitet och skulle kunna oljas om, men inget som är nödvändigt. Finns ett märke av ett glas på bordet. 6 st stolar, svart imitationsklädsel. Även vita stolsöverdrag ingår. Stolarna är också inköpta på Mio Möbler Mått på bordet: 90x180cm, bordskiva: 2,5 cm tjock Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 800 kr
Blocket.se

Vita stolsöverdrag - 100 st

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
100 vita stolsöverdrag säljes. Passar perfekt till bröllop eller fest. Endast använda vid ett bröllop. Cirka mått: Total rygglängd: ca 90 cm (varav stolsrygg ca 46 cm och längd från golv till sits ca 44 cm) Bredd: ca 47 cm Sits: ca 40 x 47 cm Material: polyester/bomull Skötselråd: vattentvätt 60C, torktumling normal, strykning låg temp Ring gärna vid frågor. Pris för 100 st: 3000 kr
3 000 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Täby

6st IKEA stolar, bord bortskänktes

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Pga av flytt säljer vi våra stolar från IKEA med avtagbara stolsöverdrag som kan maskintvättas. Stolsbenen är ursprungligen svarta men har målats vita. På några av stolarna har färgen nöts bort lite på kanterna men det är inget som störs. Bordet bortskänktes mot avhämtning. Det är ett Bjursta bord från IKEA och är oxå det ursprungligt svart. Det är märken på bordskivan efter glas och smuts som fastnat i färgen. Vi har haft en duk på hela tiden. Två iläggsskivor ingår och kan göra bordet väldigt långt.
500 kr
Blocket.se