Quantcast
Till salu inom: ”

vita stolsöverdrag säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

6 pers matsalsbord, massiv ek, inköpt på Mio Möbler. Bordet är lätt slitet och skulle kunna oljas om, men inget som är nödvändigt. Finns ett märke av ett glas på bordet. 6 st stolar, svart imitationsklädsel. Även vitastolsöverdrag ingår. Stolarna är också inköpta på Mio Möbler Mått på bordet: 90x180cm, bordskiva: 2,5 cm tjock Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
100 vita stolsöverdrag säljes. Passar perfekt till bröllop eller fest. Endast använda vid ett bröllop. Cirka mått: Total rygglängd: ca 90 cm (varav stolsrygg ca 46 cm och längd från golv till sits ca 44 cm) Bredd: ca 47 cm Sits: ca 40 x 47 cm Material: polyester/bomull Skötselråd: vattentvätt 60C, torktumling normal, strykning låg temp Ring gärna vid frågor. Pris för 100 st: 3000 kr
Pga av flytt säljer vi våra stolar från IKEA med avtagbara stolsöverdrag som kan maskintvättas. Stolsbenen är ursprungligen svarta men har målats vita. På några av stolarna har färgen nöts bort lite på kanterna men det är inget som störs. Bordet bortskänktes mot avhämtning. Det är ett Bjursta bord från IKEA och är oxå det ursprungligt svart. Det är märken på bordskivan efter glas och smuts som fastnat i färgen. Vi har haft en duk på hela tiden. Två iläggsskivor ingår och kan göra bordet väldigt långt.
Hyr stolsöverdrag till bröllop och fest! Fri frakt, retur och tvätt! Boka på www.parisair.se/hyrstolsoverdrag Vi erbjuder snygga vita stolsöverdrag i stetch-material som passar nästan alla stolar. De gör att dukningen blir extra festlig och enhetlig, även om alla stolar inte är likadana. Dessutom skyddar de gästernas ömtåliga kläder. Inspirationsbilder i brölllopstidningar och på nätet innehåller nästan alltid stolsöverdrag och nu finns möjligheten att enkelt hyra stolsöverdrag i Sverige. Du slipper tvätta och vi erbjuder gratis frakt och returfrakt i hela landet. Hämta hos något av over 1500 ombud dagarna innan festen och sand tillbaka första vardagen efter festen.Lägg till organza-band för rosetter för 7,50 kr/styck. De finns i massor av olika färger.
Hyr stolsöverdrag till bröllop och fest! Fri frakt, retur och tvätt!Boka på www.parisair.se/hyrstolsoverdrag Vi erbjuder snygga vita stolsöverdrag i stetch-material som passar nästan alla stolar. De gör att dukningen blir extra festlig och enhetlig, även om alla stolar inte är likadana. Dessutom skyddar de gästernas ömtåliga kläder. Inspirationsbilder i brölllopstidningar och på nätet innehåller nästan alltid stolsöverdrag och nu finns möjligheten att enkelt hyra stolsöverdrag i Sverige. Du slipper tvätta och vi erbjuder gratis frakt och returfrakt i hela landet. Hämta hos något av over 1500 ombud dagarna innan festen och sand tillbaka första vardagen efter festen.Lägg till organza-band för rosetter för 7,50 kr/styck. De finns i massor av olika färger.