Quantcast
Till salu inom: ”

stone island jacka säljes billigt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barbour Jacka

Gävle
 jacka

Knivsta
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 48 (M), herr Säljer: Stone Island jacka, STORLEK: M Stone Island tröja, STORLEK: M Hackett tröja, STORLEK: S Henri Lloyd tröja, STORLEK: S OBS!!! KLÄDERNA ÄR SOM NYA OCH VÄL BEVARADE! STONE ISLAND KLÄDERNA FINNER NI EJ I BUTIK LÄNGRE! ALDRIG SETT EN LIKADAN SI TRÖJA (INKÖPT I ENGLAND)! Maila vid intresse för köp så kan du få prisuppgifter. Vid köp av flera plagg blir det billigare. MVH TIM
Jackor & Ytterplagg, stl. 54 (L), herr Hej! säljer min äkta stone island rock som jag köpte ny för 5700 kronor. använt den max 2 gånger och är i princip helt oanvänd. Den är fodrad på italienskt sätt så den håller värmen samtidigt som den andas, perfekt nu på den kalla våren! storleken är L men passar en liten XL eller storvuxen M Mitt pris är 3000 kronor men billigare vid snabb affär! Kontakta mig om du är intresserad. Med vänlig hälsning, Max
Jackor & Ytterplagg, stl. 56 (XL), herr Stone Island jacka, stl XL. Säljes pga fel storlek. Höst/vinterjacka i sann Stone Island-anda. Jackan har ett skimrande ytterhölje som inte riktigt syns på bilderna och en innerjacka i ull som gör den varm och lämplig för vinter. Använd men i fint skick,inga synliga skavanker och mycket liv kvar i den. Billigare vid snabb affär.
Jackor & Ytterplagg, stl. 46 (S), herr Hej Nu är det dags för mig att sälja min Stone Islandjacka för endast 1500 kr Det är en vår/höst jacka av fin kvalité. Jag har använt den cirka en säsong och den är i nyskick. Det är en limited edition jacka (patchen sitter på axeln) och jag köpte den för 5400 kr. Storlek: S Hör av dig gärna via telefon Priset kan diskuteras vid en snabb affär.
Jackor & Ytterplagg, stl. 56 (XL), herr Stone Island som knappt är använd. grymt snygg halvlång modell!! oliv/brunfärgad. den har ett yttermaterial som påminner om en oljerock. det är en året runt jacka då det finns ett innerfoder som man lätt tar ur den. nypris för jackan va 7500 kr nu säljer jag den för 3000 kr kan bli billigare vid snabb affär kan visas i Malmö-området !