Till salu inom

"stone island sverige blocket säljes"

Butik Kristianstad
Igår

Volkswagen Golf 1.2 TSI Blu...

89 900 kr
Blocket.se
Tanum
Igår

Gullholmensnipan 21 Classic...

395 000 kr
Blocket.se
Igår

Vitrinskåp

250 kr
Blocket.se
Umeå
Igår

Matbord + katträd

400 kr
Blocket.se
Kungälv
Igår

Good year 185/65 r15

3 300 kr
Blocket.se
Butik Helsingborg
Igår

Ford Transit CONNECT TDCI L...

122 999 kr
Blocket.se
Butik Klippan
Igår

Kranflak med kran Palfinger...

Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hästskötare  ·  Östergötlands län

Islands sto för senare köp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
På grund av ändrade familjeomständigheter har vi nu bestämt oss för att lämna ut vårat 12 år gamla islandssto på foder. Om ni passar ihop och intresse finns, så kommer hon eventuellt att vara till salu vid senare tillfälle. Maila och berätta vad du har att erbjuda. Birta är en snäll, men bestämd dam, som kräver en rutinerad ryttare, och lämpar sig bäst som en enmans häst. Hon har stått över sommaren och kräver därför en lugn igångsättning. Hon är fullt frisk och har inte exem. Det gäller inte först till kvarn, då det är viktigt för oss att hon kommer till rätt hem. Bilder kan mailas.
0 kr
Blocket.se
Häst  ·  Jämtlands län

Hårfagert islandssto

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hårfagert Islandssto F-09. Importerad från island som föl, ej exem. Gulsvart e. Glitri frá Reykjakoti Dagligt hanterad, känsligt sto som alltid kommer fram i hagen. Positiv och glad! Longerad med sadel och träns. Visar fem fina gångarter i hagen. Bilder och film kan ordnas Prisidé: 25.000kr Säljes åt kunds räkning. Ring eller maila för mer information. www.malinlundbergh.se
25 000 kr
Blocket.se
Häst  ·  Västernorrlands län

Islands sto

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
5 år. Riden och körd. Väldigt snäll. Går fram överallt. Tycker om "Western" övningar. Har alla fem gångarterna men vi kan inte dem så vi har inte kunnat lära henne på kommando, hon blandar som hon vill nu! Har haft lite exem i man och svans i fjol, men vi har gett henne olja nu i vinter så nu i sommar så har hon inte haft något. Ca 135-38 cm hög. Väldigt lätt lärd!
15 000 kr
Blocket.se
Häst  ·  Västernorrlands län

Dagstjarna från Nylandsgården

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Stort och trevligt svenskfött islands sto 148cm född 2002.Hon har fem mycket väl separerade och lättridna gångarter. Hon är lätttöltad, har stor stabil trav, mycket bra skritt och mjuk galopp. Hon är en riktig läromästare i femgång då hon är lätt att lägga i pass och ligger mycket säkert.Hon har ett supertrevligt temprament och är trygg och lugn i både ridning och hantering. Hon kan ridas av alla, både barn och vuxna. Hon har gått kurser och tävlat på klubbnivå med bra resultat. Hon är inkörd. Fin sadel och träns ingår.
50 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Landskrona

Stone Island Vår/Höst jacka

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Jackor & Ytterplagg, stl. 48 (M), herr Hej, Säljer nu min Stone Island jacka då jag nyligen köpte en ny. Inköpt förra året i England och gick där på 499£ . Bra skick och en väldigt bra jacka. Skickas i hela Sverige Fler bilder kan ges, men skriv då mail så skickar jag. 1 000:-
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj