Quantcast
Till salu inom: ”

stone island sverige blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

På grund av ändrade familjeomständigheter har vi nu bestämt oss för att lämna ut vårat 12 år gamla islandssto på foder. Om ni passar ihop och intresse finns, så kommer hon eventuellt att vara till salu vid senare tillfälle. Maila och berätta vad du har att erbjuda. Birta är en snäll, men bestämd dam, som kräver en rutinerad ryttare, och lämpar sig bäst som en enmans häst. Hon har stått över sommaren och kräver därför en lugn igångsättning. Hon är fullt frisk och har inte exem. Det gäller inte först till kvarn, då det är viktigt för oss att hon kommer till rätt hem. Bilder kan mailas.
Hårfagert Islandssto F-09. Importerad från island som föl, ej exem. Gulsvart e. Glitri frá Reykjakoti Dagligt hanterad, känsligt sto som alltid kommer fram i hagen. Positiv och glad! Longerad med sadel och träns. Visar fem fina gångarter i hagen. Bilder och film kan ordnas Prisidé: 25.000kr Säljes åt kunds räkning. Ring eller maila för mer information. www.malinlundbergh.se
5 år. Riden och körd. Väldigt snäll. Går fram överallt. Tycker om "Western" övningar. Har alla fem gångarterna men vi kan inte dem så vi har inte kunnat lära henne på kommando, hon blandar som hon vill nu! Har haft lite exem i man och svans i fjol, men vi har gett henne olja nu i vinter så nu i sommar så har hon inte haft något. Ca 135-38 cm hög. Väldigt lätt lärd!
Stort och trevligt svenskfött islands sto 148cm född 2002.Hon har fem mycket väl separerade och lättridna gångarter. Hon är lätttöltad, har stor stabil trav, mycket bra skritt och mjuk galopp. Hon är en riktig läromästare i femgång då hon är lätt att lägga i pass och ligger mycket säkert.Hon har ett supertrevligt temprament och är trygg och lugn i både ridning och hantering. Hon kan ridas av alla, både barn och vuxna. Hon har gått kurser och tävlat på klubbnivå med bra resultat. Hon är inkörd. Fin sadel och träns ingår.
Jackor & Ytterplagg, stl. 48 (M), herr Hej, Säljer nu min Stone Island jacka då jag nyligen köpte en ny. Inköpt förra året i England och gick där på 499£ . Bra skick och en väldigt bra jacka. Skickas i hela Sverige Fler bilder kan ges, men skriv då mail så skickar jag. 1 000:-