Quantcast
Till salu inom: ”

stor blå vit urna kruka säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Väldigt fin stor fågel bur,till större fågelsort, tex parakit eller större..passar även råttor, chinchilla mm.måtten är 120cm höjd, 54cm bred, 63cm längd om jag mätt rätt. Säljes då den är för stor för våra fåglar,då dom trycker ut huvudet och fastnar ibland(vi har undulater).finns ingen lucka i botten att dra ut för rengöring men lätt fixat ändå. Vid intresse smsa eller släng iväg ett mail bara. den är väldigt fin men tyvärr bara för stor för våra fåglar :-( endast därför den säljes. hoppas att höra av just dig snart. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi måste sälja våra undulater, en vit engelsk undulat, en blå och en gul undulat. Den vite är en hanne och den blå och den gula honor. Två burar finns, en stor utebur i metall med foder- och vattenautomat, vindskydd mm, och en stor innebur. Undulaterna har varierande ålder, från ca 3-6 år gamla. Ring på telefon 040-989864 om du är intresserad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En stor fin handmålad urna/kruka med lock! Storlek: ca 44 cm hög utan lock och ca 59 cm hög med lock. Krukan är vit med blåa teckningar runt om, teckningarna går i asiatisk stil. Längst upp på locket sitter det en lejon liknande staty. Gjord av keramik och är glaserad på utsidan. Fint skick, inga skador överhuvudtaget! 800 kr
Två härligt blå blomurnor i keramik. Stora 41 cm hög, lilla 33 cm hög. Aldrig använda, i toppskick !! Säljes tillsammans, 150:- för båda. Vit fin blompedistal med lös kruka. Höjd 57 cm. Jättefint skick, 100:-. Finns i Stugun. Kan tas till Östersund.