Quantcast
Till salu inom

"stor blå vit urna kruka säljes"

Stockholm
Igår

Sittpuff rosa mässing

400 kr
Citiboard
Umeå
Igår

Stor spegel

Citiboard
Umeå
Igår

Stor fjällmålning

Citiboard
Malmö
Igår

2:a i Malmö

9 827 kr
Citiboard
Igår

Lägenhet för 3.731 kr

3 731 kr
Findroommate.se
Igår

Kulturkvarteret

4 480 kr
Findroommate.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Båtdelar och tillbehör  ·  Södertälje

Stor fin vit och blå fågel bur

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Väldigt fin stor fågel bur,till större fågelsort, tex parakit eller större..passar även råttor, chinchilla mm.måtten är 120cm höjd, 54cm bred, 63cm längd om jag mätt rätt. Säljes då den är för stor för våra fåglar,då dom trycker ut huvudet och fastnar ibland(vi har undulater).finns ingen lucka i botten att dra ut för rengöring men lätt fixat ändå. Vid intresse smsa eller släng iväg ett mail bara. den är väldigt fin men tyvärr bara för stor för våra fåglar :-( endast därför den säljes. hoppas att höra av just dig snart. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
400 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Malmö

Vit, gul och blå undulat

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Vi måste sälja våra undulater, en vit engelsk undulat, en blå och en gul undulat. Den vite är en hanne och den blå och den gula honor. Två burar finns, en stor utebur i metall med foder- och vattenautomat, vindskydd mm, och en stor innebur. Undulaterna har varierande ålder, från ca 3-6 år gamla. Ring på telefon 040-989864 om du är intresserad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Östermalm

Mycket vackra krukor /urnor i nyskick

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Stor gul kruka med magnifik dekor. Denna kruka har underbar utsmyckning även invändigt i form av stora fiskar. Helt fantastisk! Nypris ca 1400:- säljes för 600:- Ståtlig hög blå/vit kruka med mycket vacker form. Nypris ca 600:- säljes för 300:- Båda krukorna är i nyskick!
300 kr
Blocket.se
Prydnadssaker  ·  Ragunda

Urnor och Pedistal

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Två härligt blå blomurnor i keramik. Stora 41 cm hög, lilla 33 cm hög. Aldrig använda, i toppskick !! Säljes tillsammans, 150:- för båda. Vit fin blompedistal med lös kruka. Höjd 57 cm. Jättefint skick, 100:-. Finns i Stugun. Kan tas till Östersund.
100 kr
Blocket.se