Quantcast
Till salu inom: ”

stor självvattnande kruka säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Nu har vi storstädat boden och säljer bort saker vi inte längre använder. Bild 1. Black and Decker Grästrimmer, GL 110. Eldriven, behövs ny tråd. Använd men fungerar utmärkt men sambon ville ha en bensindriven. Pris: 100 kr Bild 2. Självvattnande kruka. Vit och väldigt stor. Använd men hel. Pris: 100 kr Bild 3. Skoställ från IKEA. Rostfria. 8 st, får plats ca 3 par på varje. Pris: 50 kr st eller 300 kr för alla.
Grymt bra, stor kruka med självvattningssystem. Jag måste sälja den för att jag inte får lov att ha kvar den för min kära hustru (eller som hon uttrycker det - den får inte plats i lägenheten!!!). Det får plats med antingen flera mindre plantor eller en - två större. Krukan är 40 cm hög och 40 cm i diameter på toppen (något avsmalnande design). Den är mörkblå i färgen. Finns att hämtas i Vasastan
Säljer en stor självvattnande kruka. Det finns plats för tre stora växter i varje eller många mindre små. Den står på hjul så den är lätt att flytta runt. Krukorna har en indikator som visar när man behöver fylla på med vatten. Vi fick den i bröllopspresent men har inte plats för den. Vet inte exakt pris men den ligger över 1000kr. Ny i kartong. Storlek: 120cm hög och 107cm bred. Lättast att nå mig på SMS.
Fikus på ca 1,80 m. Stora tjocka blad. Självvattnande kruka medföljer. Lättskött växt! Säljes för annonskostnaden 100 kr. Hämtas på Björkskatan, Luleå. Senast söndag 30:e pga flytt!
stor benjaminfikus ca 215cm hög självvattnade kruka