Quantcast
Till salu inom: ”

gunilla 5 stor upsala ekeby kruka säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kokböcker

Norrköping
Barnvagn

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lägenheten har en 1 rum samt ett separat kök om 47 kvm. Det är en trevlig lägenhet på Vänortsgatan 17 i Ekeby. Ligger på 2 våningen av 2. Lägenheten har egen ingång genom loftgång och ligger i ett bilfritt område. Toalett med dusch, klädkammare, stor balkong mot sydväst. Tv-kanaler genom Comhem. Bredbandsuttag finns. Enbart 5 andra lägenheter i samma hus så det är lugnt och tyst. Det finns en gratis parkettslipning innestående och det ska troligtvis även tapetseras om i det stora rummet och läggas nytt golv i köket innan ny hyresgäst flyttar in. Så allt kommer att vara nytt och fräscht. Nära till mataffärer(1min), busshållplatser och ca 10-15 min gång väg till centrum. Jag önskar genomföra ett byte omgående. Är även intresserad av triangelbyten. Maxhyra: 6000 kronor
Stor 2 sits+schäslong soffa säljes. Mått ca 315cm bred och schäslongen sticker ut ca 160cm, 95cm vid sittplatserna. Svartgrå klädsel, mycket gott skick, inga fläckar eller dyligt. Nytvättade dynklädslar ( för köparens trevnad ). 3 år gammal, köpt på Ekeby möbelaffär. Säljes pga. att den är mer "slappe soffa" än en social plats. Vi har hund, inget som syns men som kanske känns om du är allergiker? Först på plats gäller.
Stor soffa med tygklädsel. Inköpt 2005 från Ekeby Möbelaffär (9500kr). 8 stora kuddar medföljer, som har avtagbara och tvättbara fodral. Har inga "sittslitningar" i tyget och är fortfarande väldigt fräsch. 270cm lång/bred och 200cm djup. Divanen är 110-120 cm bred. Delas enkelt för transport. Kan hämtas i Helsingborg tidigast 19e November. (maila mig om du har frågor eller vill se fler bilder; eller skicka ett telefonnummer och tidpunkt jag kan nå dig på. Svarar jag inte om du ringer så lämna ett meddelande eller skicka ett sms med nummer jag kan nå dig på)
GUNILLA NR 5 STOR UPSALA EKEBY KRUKA BLOMKRUKA RETRO 15,5 CM