Quantcast
Till salu inom: ”

stora gamla skåp säljes

Vodka Lemon
F
Kalmar

Tidigare annonser till salu

Säljer 4 st björkfärgade EXPEDIT-hyllor. 1. 1 st Expedithylla 149 x 149 cm 2. 3 st Expedithylla 79 x 79 cm Den stora hyllan är något år gammal så det kan förekomma smårepor. De små hyllorna är bara några månader gamla och i kanon skick. Vill ha 700 kr för alla 4. Vill man bara köpa vissa hyllor vill jag ha 300 kr för den stora och 150 kr st för de små
Med lite sorg i hjärtat måste jag nu sälja min mammas gamla byrå på grund av platsbrist. Det är en stor och rymlig gammal byrå med otroligt bra förvaringsmöjligheter. Då den är ommålad ganska nyligen så ser den mycket fräsch ut. Den är i bra skick med tanke på sin höga ålder :-) Byråns mått ... Höjd ca 116 cm Längd ca 124 cm Djup ca 56 cm MAILA VID INTRESSE!
Ett gammalt bord och en stor byrå/skåp säljes. Tyvärr har vi inte plats för dessa häftiga möbler. Det krävs ett större rum för att de ska funka. Jag vet inte när möblerna är gjorda men de är gamla. Bordet behöver en del kärlek då färgen håller på att lossna. Byrån är ca 140cm bred, 48cm djup och 190cm hög. Bordet är 90cm i diameter och 77cm högt. Pris: Bordet 500:- Byrån 2000:- Paketpris 2250:- Den som köper både bord och byrå prioriteras.
Säljer vårt vackra gamla skrivbord. Skär i hjärtat men det finns ingen plats för det i vårt hushåll längre. Bordet är gammalt, troligen runt sekelskiftet. Tungt men flytt underlättas av att bänkskivan lyfts av de två skåpen som är skrivbordets ben. Ca 115 cm långt, 55 cm brett och 75 högt. Tre lådor i bänkskivan, i ett av skåpen är det fem lådor och i det andra tre stora och sex små. En trälist i ett av skåpen behöver limmas.
Malm byråer (två likadana) i björkfaner med 6 lådor - två små och fyra stora. Byråerna är tre år gamla och i gott begagnat skick. Bilden är från IKEA och alltså inte de aktuella byråerna - våra är något mörkare eftersom de har stått i dagsljus och mörknat lite. Vi ska renovera och behöver bli av med dem snabbt - därav det låga priset! 200 kronor per styck eller 300 för båda.