Quantcast
Till salu inom: ”

stretchmaskin split säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Qln

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min kära stretchmaskin för split p.g.a. flytt. Nypris på Budo&Fitness är ca 3500 kr se länk nedan. http://www.budo-fitness.cc/os2/product_info.php?products_id=861 Maskinen är begagnad men är i mycket gott skick! Endast avhämtning.
Hej! Jag säljer min stretchmaskin för split p.g.a. flytt. Maskinen är begagnad men är i gott skick. Maskinen kan stretcha ut i splitt 180 grader och vinkeln bestäms med en smidig ratt (se bild). Nypris för en sådan maskin är ca 3500 om ni t.ex. går in och kollar på BUDO-sidor. Säljer den för 1900 kr, först till kvarn! Endast avhämtning.
I bra skick kan stretch ut benen i split. Vinch i mitten som pressar ut höger och vänster ben. Fasta lägen som gör att du kan vila emellan och vänja senerna. Finnes i Linköping. Bud!
Stretchmaskin Knappt använd stretch/split maskin från Century Versaflex. Komplett med alla delar, inklusive DVD och instruktionsbok. Ursprungligen importerad från England.
Stretchmaskin Stretch/split maskin från Century Versaflex. Knappt använd. Nyskick. Köpt på Budo-Fitness. Säljes eftersom jag inte längre tränar kampsport och ska flytta.