Quantcast
Till salu inom: ”

vintage fender precision bass till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Leksaker

Trelleborg
Jultillbehör

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en ståtlig USA byggd Fender J-bass inköpt från Tyskland i mitten av feb 2010. Kvitto finns. Instrumentet är i nyskick, i stort sett oanvänt och har aldrig lämnat huset. Även skyddsplasten finns kvar på plektrumskyddet. Ett bombsäkert SKBcase samt standardtillbehör medföljer. Nypris ligger på ~14-15 000 kr i svenska affärer. Specifikationer: Fender American Standard J-Bass MN 3TS - alder body, maple neck and fingerboard, 20 medium frets, 864mm (34") scale, 2x American Precision J-Bass alnico 'V' split single coil pickups, high-mass vintage modified bridge. Mer information och bilder kan ordnas. Skickas ej, hämtas i Hässleholm.
Fender Squier vintage. mob bas bytes mot, SQUIER PRECISION BASS eller OLP BASS. Eller säljes för 1500 p o k. tyvärr ett litet märke på baksidan av basen då jag slog i dörrkarmen.se bild. annars kanon skick nya strängar på. kom med förslag på byte gärna med bild. samma bas på thomann kostar 3000kr,kolla länken, http://www.thomann.de/se/fender_sq_vintage_modifiedprecisiontb.htm
Säljer nu min Squier P-bass som har varit en riktig trotjänare och hörs på flera av mina plattor och skivsläpp. Har enbart använts hemma för studiobruk. Köpte den för lite mer än ett år sedan och ser ut som ny! Intonerad, justerad och servad för inte så länge sedan på JAM i Sthlm där den också är inköpt. http://www.jam.se/stranginstrument/basel/A30186-Squier_Vintage_Modified_Precision_Bass_Olympic_White_RW/ Låter MYCKET bra och märker ärligt talat inte överdrivet stor skillnad mot den mexikanska Fender P-bas jag precis köpt.
Säljes: Vintage Precision bas (sent 70-tal) under namnet Pro Martin Thunder Deluxe i fint skick. Kanonmickar med hög output och med ett härligt vintageljud. Bättre än vilken fender mex som helst om man gillar skönt vintageljud vill säga. Rak hals, smådings som tunna repor, inga slagmärken. Allt komplett utom mickkåpan som saknas. Kommer med gigbag och skickas i undantagsfall. Viss prutmån vid snabb affär men inga skambud - jag har inte ett dugg bråttom att bli av med den och behåller den hellre i så fall :-)
Detta är en helt galet skön och snygg P-bas. Halsen är lite tunnare så den blir lättspelad och behaglig. Sen att den är fantastiskt snygg också gör ju inte saken sämre. American Vintage '62 Precision är tillverkad med respekt för originalet med inspiration från årgången. Lackad med cellulosalack. Listpris - 24 000:-