Quantcast
Till salu inom: ”

vintage fender precision bass till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer en ståtlig USA byggd Fender J-bass inköpt från Tyskland i mitten av feb 2010. Kvitto finns. Instrumentet är i nyskick, i stort sett oanvänt och har aldrig lämnat huset. Även skyddsplasten finns kvar på plektrumskyddet. Ett bombsäkert SKBcase samt standardtillbehör medföljer. Nypris ligger på ~14-15 000 kr i svenska affärer. Specifikationer: Fender American Standard J-Bass MN 3TS - alder body, maple neck and fingerboard, 20 medium frets, 864mm (34") scale, 2x American Precision J-Bass alnico 'V' split single coil pickups, high-mass vintage modified bridge. Mer information och bilder kan ordnas. Skickas ej, hämtas i Hässleholm.
Säljes: Vintage Precision bas (sent 70-tal) under namnet Pro Martin Thunder Deluxe i fint skick. Kanonmickar med hög output och med ett härligt vintageljud. Bättre än vilken fender mex som helst om man gillar skönt vintageljud vill säga. Rak hals, smådings som tunna repor, inga slagmärken. Allt komplett utom mickkåpan som saknas. Kommer med gigbag och skickas i undantagsfall. Viss prutmån vid snabb affär men inga skambud - jag har inte ett dugg bråttom att bli av med den och behåller den hellre i så fall :-)
Detta är en helt galet skön och snygg P-bas. Halsen är lite tunnare så den blir lättspelad och behaglig. Sen att den är fantastiskt snygg också gör ju inte saken sämre. American Vintage '62 Precision är tillverkad med respekt för originalet med inspiration från årgången. Lackad med cellulosalack. Listpris - 24 000:-
Säljer nu min Fender 51 precisionbas (reissue, Classic Series, japanbyggd). En av de snyggaste basar som byggts och denna modell tillverkas inte längre. 1 single coilmikrofon. Nyskick! Har ägt den mindre än ett år och den har mest legat i sin case.... Ingår gör också en aluminiumcase (Harley Benton) samt ett Fender Super De Luxe Vintage axelband.