Quantcast
Till salu inom: ”

stuart modell ångmaskiner säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ångbåtsmodell samt ångmaskin, troligen Stuart. Ångbåt ej ännu färdigbyggd, delar medalföljer, eventuellt ej komplett L 136. Ångmaskin samt ångmaskinsdelar medföljer. Ångmaskin märkt S (eventuellt Stuart). Proviniens: Gregor Levins samling. Denna vara finns på vår hemsida, showroom Norrköping, kategori Hobby and collectibles - Toys. På vår hemsida kan ni också registrera ett kundnummer, vilket ni behöver för att köpa eller sälja på Lauritz.com. Observera att alla varor säljs till högsbjudande.
Ångmaskin Stuard 10-V till salu. Fungerar perfekt med tryckluft. Kan skickas. Fler bilder kan mailas. Kontakt via mail eller telefon. Finns i Rimbo nära Norrtälje.
Stuart D10 med grenrör och lubrikator. Provkörd med ångpanna, otroligt stark. Panna (Poseidon) kan köpas till efter överenskommelse. Finns i Rimbo söder om Norrtälje, men kan skickas om du står för porto.Fler bilder kan skickas på förfrågan.
Fin ångmaskin i byggsats för den händige! Säljs i kartong med manualer och instruktionsbok. Nypris hos till exempel eskader är över 3000:- Data: 3/4 cylinderdiameter, 3/4 slaglängd. Höjd 152 mm Byggsatsens vikt emballerad ca 4 kg. Maskinerna i 10-serien är lämpliga för såväl nybörjare som för avancerade modellbyggare. Svarv behövs för att kunna bygga denna modell.
Jag söker ritning och eventuellt delar till en STUART Ångmaskin NR 5A och även STUART Pump casting nr 5a. Har köpt en låda med delar till ovannämnda på en loppmarknad, men det det saknas delar. Skulle vara bra med en lista på vad som finns med i byggsatserna så jag vet vad som fattas.