Quantcast
Till salu inom: ”

tobi ångmaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

I nyskick - Tobi Platinum inköpt för två månader sedan på SIBA för 1495 kr. Erkänner att jag är en prylmänniska men använder den ej tillräckligt. Suverän för skjortor, kostymer samt silkesklänningar mm. Använd högst tre gånger (totalt för ca 10 plagg). Tobi Platinum är en hushållsmaskin utformad för att släta ut skrynklor på precis samma sätt som de professionella ångmaskiner som används av kemtvättsinrättningar och inom modeindustrin. Från vardagsplagg till finkläder Tobi Platinum kan du tryggt använda på alla material och det går fem gånger fortare än med ett vanligt strykjärn.
Säljer vår Tvins Tobi Platinum. Tobi Platinum är en hushållsmaskin utformad för att släta ut skrynklor på precis samma sätt som de professionella ångmaskiner som används av kemtvättsinrättningar och inom modeindustrin. Från vardagsplagg till finkläder Tobi Platinum kan du tryggt använda på alla material och det går fem gånger fortare än med ett vanligt strykjärn. Reglerbar höjd vilket gör att man kan antingen stå eller sitta medan man stryker. Använd endast två ggr och säljs nu pga. platsbrist. Nypris: 1495kr.
Jag säljer min Tobi Streamer/ångmaskin! Den är mycket bättre än strykjärn! Platsbrist, därför ville jag sälja den! Pris: 600kr. Priset kan diskuteras vid en snabb affär! Kan hämtas i Stureby!!
Tobi ångmaskin använd vid endast ett par tillfällen. Den stryker bl a kläder eller gardiner med ånga. Den tar också bort dåligt lukt och fräschar till textil. En liten "reseångmaskin" medföljer samt flera munstycken, bruksanvisning och påse. 500kr
En sparsamt använd Tobi (ångmaskin för att släta ut skrynklor på tyg) inklusive olika munstycken, väska och ställning. Ge ett bud!