Quantcast
Till salu inom: ”

student flak säljes

F
F

Tidigare annonser till salu

Sitter inne på en skaplig Dogde Ram som skulle vara perfekt att åka i ifrån skolan allra sista gången!! Söderköping/Norrköping/Linköping går att ordna, men självklart är jag inte omöjlig om du/ni skulle vilja åka någon annanstans ifrån. Kupen rymmer 5passagerare, flaket ryms det ca 8personer. Hela bilen kommer dekoreras med ballonger band och björkris efter ö.k. Pris kommer vi överens om när jag vet exakt hur ni vill ha det hela. Bilen kommer givetvis att vara nytvättad, upputsad så det blir en minnesvärd åktur!! 0730324394 Bara ringa om ni undrar något, mvh Billy
Tja! Håller på att flytta och behöver att bli av med ett par saker som funkar perfekt! Generator GG950DC: Har en generator (91dB) i Perfekt skick. Har använt den 1 gång till ett student flak och aldrig mer efter det. Mer specifikation på generatorn finns att maila. Den är din för 600kr ( ord. pris 995kr). Prutbart vid snabb affär! Skynda & Fynda, ni kommer inte bli besvikna med generatorn eller Fotoskrivaren.
Coolaste åket i stan på studentdagen med Hallands snyggaste Volvo Titan -64 som studentflak. Godkända grindar med smidig påstigning bak samt bekväm soffa på flaket kommer eran student bli ett minne för livet. Vi står för lastbil och chaufför, ni står för flakvärd, ljudanläggning och utsmyckning. Lastbilen finns att tillgå dagen innan samt en timma innan utspring. Vi kör i hela halland. Halva kostnaden betalas vid beställning. Pris: 7000kr samt transportkostnad. Ring eller maila gärna om ni har frågor. 13/6 är vi bokade.
Academic Work söker för kunds räkning en lastare. Vår kund utför godstransporter för näringslivet i ett effektivt nätverk av godsterminaler i Norge, Sverige och mellan Skandinavien och Kontinenten, med fraktning av trailer, flak och container samt tankar. Kärnverksamheten är kombinerade transporter på järnväg. Tjänsten är placerad i Malmö. ARBETSUPPGIFTER: Som lastare kommer du att arbeta med att lossa och lämna gods med 100 tons containertruck. Till en början kommer man att få arbeta med att hjälpa till att lasta kranen och köra en mindre lastbil. • Är student och har minst 1 år kvar på studierna • Har B-körkort • Vill arbeta extra vid sidan av studierna Det är meriterande om du har kört större maskiner eller har C-körkort. Som person har du god samarbetsförmåga och är stresstålig. Du är inte rädd för att hugga tag där det behövs och ta egna initiativ. Vidare är du fysiskt stark och har god arbetsmoral. Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att göras i samband med anställning, och det är därför ett krav att du är drogfri och har ett rent belastningsregister. Start: Omgående. Uppdraget startar med utbildning. Uppskattad omfattning: Extra ca 2 pass i veckan. Uppskattad arbetstid: 05.45-13.00 alt. 13.00-20.00. Fasta pass lördag och söndag samt måndag eftermiddag. Lön: Timlön Plats: Malmö Referensnummer: LEL47543 Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta ute hos en av våra kunder. Som konsult på Academic Work är du snabbare, smartare och hungrigare. Eftersom vi tillsätter löpande vill vi tipsa dig om att vara snabb in med din ansökan! Academic Work är Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och unga akademiker. Vi erbjuder extrajobb, Konsultuppdrag och rekryteringar inom de flesta områden och branscher.
Hej! Vi är en skötsam och glad klass som snart ska ta studenten 10 juni 2011. Vi skulle vilja hyra ett flak för att åka på under studentdagen. Är någon intresserad så hör av er på 0739325009! Tack påförhand önskar klass sp08A!