Quantcast
Till salu inom: ”

studsmattor intersport säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kofta/fleece

Nyköping
Asics löparsko

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer en studsmatta som är ca 4.40 m i diameter. Väldigt bra studs. Bra skick. Köpt för ca 4 år sen och är inte använd jätte mycket. Studsmattan har även 6 ben, som gör den väldigt stadig och pålitlig. Det blåa "kantskyddet" är inte i speciellt bra skick, men det är enkelt att köpa nytt på till exempel InterSport. Studsmattan är köpt på InterSport och personalen tipsade om denna studsmatta. Det finns möjligheter att komma och kolla på den, det är bara säga till. Priset ligger på 1300 kr, eller till högst bjudande.
Studsmatta från Intersport 4m i diameter, 98 fjädrar Fullt fungerande, endast lite blekt i färgen runt om. Pris: 500 kr Kamera med tillhörande blixt som monteras på. Inköpt 1970, fullt fungerande med batteri som även det fungerar. Väska medföljer. Pris: 2500 kr Skrivmaskin av märket Continental. Pris: 400 kr Matbord i ek med två tillhörande barstolar. Måttet på bordet är ca 55x55 cm. Pris: 450 kr Maila eller ring vid frågor
Köpt på Intersport.
Studsmatta ca 4.5 m i diameter som barnen har vuxit ifrån. Innomhusförvarad vintertid. (Ursprungligen köpt på Intersport, därav bra kvalitet på mattan) Ej mail.
Gedigen studsmatta av god kvalitet, lite använd. Inköpspris ca 4500 kr.