Quantcast
Till salu inom: ”

stuga natursköna matsdal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavlor

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stuga med 3 rum fullt möblerat. Kök utrustat med spis, mikcro, kyl/frys och husgeråd, parabol-TV, duch, veranda, uterum, vedkamin, elvärme, utetoa med kommunalt tömningssystem. Indraget vatten, kvalitet för diskning och duch med kallt och varmt vatten. Stugan ligger på en skogstomt i ett naturskönt omröde intill Rönne å i Forestad. Det finns många skogsvägar för promenader i omgivingen. 3 km till kanotuthyrning, 5 km till badanläggning i Röstånga. Stugan hyres ut veckovis under sommarsäsongen.
Stuga i mycket naturskönt läge uthyres! Ej rökning, ej husdjur. Stugan har 4 sängar, varav två utdragbara. Madrasser finns-du tar själv med dig lakan, täcken och kuddar. Tomten är en naturtomt på 1500 kvm. Omgivningen består av skog, ängar och betesmarker, å och bäckar. I köket finns kylskåp med frysfack, spis med två kokplattor och ugn. Vatten och avlopp finns ej-du tar själv med dig vatten i dunkar. Utedass finns. Ljus och elvärme ingår och ved till gjutjärnskaminen. Gångavstånd till Rönne å och kanotmöjligheter vid bla Djupadalsmölla. Nära bilavstånd till badsjöar, utomhusbassänger och golfbanor. Bytdag är söndag eller efter överenskommelse. Helgpris 700 kr. Hyran betalas med minst hälften av beloppet senast en vecka efter bokning och resterande belopp senast fjorton dagar innan ankomst. Inbetalt belopp återbetalas ej. Körtid från Malmö ca 40 min., från Lund ca 30 min. Jag har vägbeskrivning på en snabbare väg än vad eniro anger. Välkommen att höra av er!
Bo naturskönt och avskiljt men nära det mesta i Skara. Du åka längd på billingen, eller utför i Falköping eller Skövde. Ta barnen till Sommarland, Äventyrslandet eller äventyrsbadet i Skövde. Nära till Axevalla och se trav. Spela golf på inte mindre än 6 banor mindre än 40 minuter bort. Gå i historiens fotspår med kloster, kyrkor och fornminnen. Eller se trandansen i Hornborgarsjön. Eller ströva i skog och mark och plocka bär och svamp. Stugan är ett torp ca 75 m2 med 7 sängar och 1 bäddsoffa ( 9 platser ) samt möjlighet till gäststuga med 4 sängar, uthyres enbart till den som hyr stugan. AC, kyl/frys, dusch, WC, vatten året runt, micro, vattenkokare, tvättmaskin, TV med viasats kanalutbud och dvd. bokning eller mer info. www.skarastuga.se
I natursköna Matsdal 11 mil från Vilhelmina finns vårt smultronställe. Tomt om 5320 kvm med hänförande utsikt över fjällen. Två små stugor, varav en timrad. El och vintervatten saknas. En perfekt dalgång för snöskoter och skidåkning. För den som gillar alpint är det inte långt till Kittelfjäll. I Matsdal finns sjö för bad och fiske. Tillgång till ytterligare fiske finns i närbelägna vatten. Ring Per-Allan 070-392 71 38 eller 0612-12111.
Stuga med stor potensial för den händige. En trevlig stuga med storstuga,två sovrum, loft och kök.Kamin i storstugan. El finns men ej vatten och avlopp. Servitut på vatten finns.Torrtoa. Tomtyta 4800m2