Quantcast
Till salu inom: ”

sultan gryning nypris säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kuddar

Borås
Klackar

Helsingborg
Sandaler

Helsingborg
Gardiner

Helsingborg

Tidigare annonser till salu

Jag och min kille ska flytta ihop och köpa en stor dubbelsäng, och vi säljer därför de madrasser vi har nu. Den ena är en Ikeas Sultan Gryning 80cm, en medelfast madrass, och till den har vi bäddmadrassen Sultan Moln. Vi säljer båda dessa för 300kr (nypris totalt 2700kr) Den lite större 1,20 madrassen är också från Ikea. Det är en ljusblå madrass som heter Sultan Gryning och är också medel i fasthet. Till den har vi bäddmadrassen Sultan Torsmo och vi säljer dem för 500kr (kostade 3900kr nya).
-Till flytt: 30 fina FLYTTKARTONGER plus några slitna och många IKEA blå bags. 300kr. -IKEA SOFFA Ektorp 2-sits idemo röd I skick som ny. Nypris 2995 säljes för 1500kr Fotpall Ektorp, idemo röd, I skick som ny. Nypris 1395 säljes för 700kr. Soffa plus fotpall 2000kr. -IKEA snygg kvadratisk TV & BOKHYLLA ca1,90 X 1,90. Superpris: 500kr -Jättefin SÄNG-ram med resårmadrass IKEA sultangryning 90cm o fin bäddmadrass ca 5cm tjock, också IKEA. 900kr
Säljer nu min 160 säng på grund utav flytt. Huvudgaveln och sängkappan är av Ikeas märke Abelvär och kostar nypris 1700kr. Denna inköpt mars 2013. Resårbotten är av märket Sultan Gryning i medelfast version, mer åt det fasta hållet. Bäddmadrassen är Sultan Timan. Båda inköpta augusti 2010. Det är monterat stålben på sängen. Bäddmadrassen har en del fläckar, men ingenting jag inte tror går bort vi en tvätt. Mitt pris på allt är 1000kr! Behöver bli av med sängen absolut senast onsdag kväll, därav det tokbilliga priset!
Sultan Gryning resårbotten i bra skick. Fasthet medium. Jag har haft madrasskydd på den hela tiden. Inga fläckar alls. Bra skick. Sultan Tafjord bäddmadrass, endast 4 månader sedan inköp. - Ett 6 centimeter tjockt lager memoryskum som formar sig exakt efter din kropp, underlättar blodcirkulationen i muskler och hud och får din kropp att slappna av ordentligt. - Lyocell i överdraget transporterar bort fukt och ger ett mycket behagligt sovklimat med jämn temperatur. - Enkel att hålla ren eftersom du kan ta av klädseln och tvätta den i maskin. Jag har bäddskydd till den. Inga fläckar, nyskick! Nypriset för säng och madrass är 2400kr.
Jag måste tyvärr sälja min MIO Monza 3-sits soffa med divan eftersom jag ska flytta utomlands. Den är sparsamt använd och i fint skick. B 302, D 88/201, H 84 cm Avtagbar klädsel. Nypris ca 12500 kr Säljes för 5500 kr Soffan kan delas i två för enklare transport. Se även mina andra annonser gällande: IKEA MALM byrå 6 lådor Ekfaner Säng IKEA Sultan Gryning inkl. ben