Quantcast
Till salu inom: ”

sultan torsmo ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sängen går inte uppför trappen! Ikeas bästa säng, 160 cm med bäddmadrass, sängskydd och madrasskydd om så önskas. Fasthet medel. Inköpt senhöst 2007 och i mycket fint skick förutom en mörkare fläck på kanten långt ner på huvud- eller fotände, som kom till i flytten. Bäddmadrass Torsmo Från IKEAS hemsida: Naturmaterial som bomull, ull, majsfibrer och naturlatex transporterar bort fukt och ger en jämn temperatur. Aktiva pocketresårer ger ett mycket följsamt stöd åt din kropp samtidigt som de minskar trycket på dina axlar och höfter. Ett undre resårlager ger ytterligare ökad komfort. Resårkonstruktionen ger ventilation En mycket bra säng som vi har stortrivts med! kontakt endast via e-post
IKEA madrasser (resårbotten) 2 st 80 cm breda, Bäddmadrass 160cm bred och 4 st ben En IKEA Sultan Svandal madrass (resårbotten) 80 cm bred, hårdhet fast, och en IKEA Sultan Svaneholm madrass (resårbotten) också 80 cm bred, hårdhet medium, säljs nu pga flytt. Båda resårbottnar är 33 cm höga. Bäddmadrass Sultan Torsmo 160 cm bred och 4 cm tjock samt 4 st ben 10 cm höga följer med. Allt är i mycket gott skick och kommer från ett djur- och rökfritt hem. Säljs pga flytt. OBS! Allt kan hämtas efter den 2:a mars men man kan förstås titta på dem tidigare.
Vi har köpt en bredare säng och säljer därför vår gamla. Det är en IKEA MALM 160x200cm i ekfaner, komplett med resårbotten, bäddmadrass och tillhörande sänggavel. MALM Sängstomme, 160x200cm MALM Sänggavel, höjd 77cm, djup 31cm SULTAN STORFORS fast resårbotten, 2st 80x200cm SULTAN TORSMO bäddmadrass, 160x200cm Allt är i mycket fint skick men eftersom vi snabbt vill bli av med det hela sätter vi ett lågt pris. Säljes helst som ett paket. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
IKEA Sultan säng 160 cm bred bortskänkes. Komplett med sängöverdrag och ben i ek. Det finns även en bäddmadrass Sultan Torsmo för den som önskar. Överdraget till denna kan dock behöva tvättas. OBS! Hämtas endast den 19 juni pga flytt. Jag skänker den till den förste som kommer och hämtar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej, Jag har fått lite möbler över pga av jag har blivit sambo. Två sängar, 90 cm breda, från Ikea (Sultan Storfors, bäddmadrass Sultan Torsmo). Har använt dem som soffa och "ryggstöden" följer med på köpet om köparen vill ha dem. Sängarna är i fint skick. Säljes för 250 kr per styck (priset kan diskuteras). OBS! Den ena 90-sängen är såld. En säng, 120 cm bred, från Ikea. Sängen heter Sultan Silsand. Benen ingår, men ej bäddmadrassen. Inköpt för ca ett år sedan. Säljes för 1800 kr.