Quantcast
Till salu inom: ”

charmigt hus uthyres centrala höör säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har ett förstahandskontrakt som jag eventuellt vill byta mot 1:a hands kontrakt för en 2- eller 3-rums lägenhet någonstans i Malmö. Gärna barnvänligt område eller nära grönområde/hav. Lgnhten är på 29 kvm, med ganska nya vitvaror i det lilla köket (ej plats för att sitta), 60-tals inredning, badrum med vitt kakel och djupt badkar. Fönster in mot gården, så trafiken hörs ej. Buss precis utanför huset, nära till möllan, mobilia, pildam...tja mycket! Trevliga grannar. 5 vån med hiss. hyra 3010kr/mån ej balkong. Önskar som sagt 2:a/3a, hyra max 5.500 Eller... Lånbyte Höör/ malmö- bostadsrätt i Höör centralt, 2 min från tågstationen, 2:a, 60 kvm, med balkong o badkar, stort charmigt kök, walkincloset, välordnad bostadsrättsförening, grön stor bakgård... hyra ca 5000. Alla svar beaktas, jag kollar min mail dagligen.
Trevlig lägenhet med mycket låg månadsavgift (2 547 kr). Inriktning 55 +. Gångavstånd till centrum med service, tåg, mm. Tillfälle. Rumsbeskrivning. Trevligt boende med hög kvalite och inriktning 55 +. Från entren kan du välja att ta hissen eller trappan upp till lägenheten. Lägenheten har väldigt öppen och charmig planlösning. Från hallen till vänster har du ett rymligt badrum med golvvärme. Här finns tvättmaskin, torktumlare, dusch, mm. Längre fram till vänster finns ett stort allrum med utgång till en större balkong. I anslutning till allrummet finns även en klädkammare. Till höger från hallen finns ett sovrum med gott om garderober samt köket. Golven i lägenheten är genomgående parkett förutom badrummet där det är klinker. Naturligtvis finns det hiss i huset. Carport och parkeringsplats finns att hyra.
Fler bilder skickas vid intresse! Litet fristående hus med trädgård. Som att ha eget hus. Billig uppvärmning med luftvärmepump. Djur är tillåtna i samråd med hyresvärden. Mycket charmigt hus som ligger centralt i Höör med nära till affärer och stationen. Huset har en liten hall och en liten toalett med dusch. Sovrummet rymmer en dubbelsäng. Charmigt vardagsrum med burspråk. Litet kök med kyl, frys, spis och tvättmaskin. Liten köksingång. Vind som använts som sovrum av tidigare hyresgäster. Charmiga detaljer som spröjsade fönster och spegeldörrar. Jag söker helst en tvåa med balkong. Vill bo i en lugn fastighet. Helst i Höör men kan tänka mig Lund eller Malmö om huset är lugnt och ligger i ett lugnt område.
Hus med tre rum o kök, källare i hela, uppvärmning pellets. För mer info ring Agnetha 0736223797
Charmigt hus lite utanför Höör lugnt läge uthyres. ca 2 km till centrala höör huset är byggt 1990 och är i gott skick ! hör av er för mer information. husdjur är inte tillåtna !