Quantcast
Till salu inom: ”

svart herrbetjänt em-möbler säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Baskrar i ylle

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

SÖRSÄTER Byrå, 4+2-lådig. Svart med svarta korgar, från EM. Säljes nu på grund av platsbrist. Den är inte i sitt bästa skick men är ändå en fin möbel. Den som är lite händig kan säkert slänga på lite färg så ser den som ny ut. MÅTT: D: 36,5 cm B: 48 cm H: 103 cm NYPRIS: 1795 :- NU: 500 :- Kvitto finns!
Europatillverkad klassisk herrbetjänt i massiv svartlackad bok med svarta plasthjul. GASTON är försedd med en praktisk knapphylla samt en kraftig galge vars svängda breda form är speciellt designad med plaggets bästa i åtanke. Här kan du tryggt hänga en kavaj eller en tröja i tunnaste ylle i visshet att de behåller formen och att det inte blir några märken efter galgen. GASTON har plats för många plagg på liten yta. Med en snygg diskret klassisk design smälter GASTON in i de flesta typer av rum. Hjulen är ett extra plus då du lätt kan rulla den bakom en dörr eller snabbt förflytta den till ett annat rum om du skulle vilja det. GASTON är en herrbetjänt som har allt man kan önska. Finns i flera färger, välj den som matchar just ditt hem.
Säljer en fin, svart herrbetjänt inköpt på EM-möbler. Mått: Höjd: 106 cm Bredd: 40 cm Djup: 25 cm Priset kan diskuteras vid en snabb affär. Finns i Mariehäll.