Quantcast
Till salu inom: ”

svensk tenn tyger kudde svart elefant säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Finaste kuddarna i svart vitt lin tyg från svenskttenn/josef frank. Mönstret heter Elefant och är ritat av Estrid Ericson. Baksidan är svart lin och det är en dragkedja i botten. Jag har fyra kuddar, två i strl 50x50 cm och två st 45x45 cm. Säljes för 350kr st. Skickar över hela Sverige mot en portokostnad på 24 kr. Superfina kuddar som passar i de flesta hem!
Förändra med färg! Säljer vackra och högkvalitativa ateljésydda kuddfodral. Alla 40*40 kuddar finns för omgående leverans och kan skickas samma/ nästa dag. Vi har i stort sett samtliga av Svenskt Tenns tyger så kontakta oss för exakt leveranstid och prisuppgift på det du vill ha. Innerkudde ingår inte. Tyget på framsidan är designat av Josef Frank eller Estrid Ericson (Elefanterna). Tyget som vi syr framsidan med är köpt på Svenskt Tenn. Allt är sydd i egen ateljé och vi har över 50 år erfarenhet av sömnad och inredning. Vi använder oss av moderna sömnadstekniker Tyget på baksidan är enfärgat och inte köpt på Svenskt Tenn. Glöm inte att det är mycket snyggt att blanda färger och mönster. Skickas inom Sverige och till andra länder: porto 30 kr för ett och två fodral och 40 kr för tre-fyra st inom Sverige. -Kuddfodral av JOSEF FRANK linnetyg De har enfärgat vitt/svart/ brunt linnetyg på baksidan (som matchar tyget), överklockade kanter och en dragkedja nertill. PRIS: 40*40: 450 kr/ styck 50*50: 600 kr/ st -Kuddfodral av tyg med motiv "ELEFANTER". Tyget är designat av Estrid Ericson. De flesta färger finns i linnetyg och bomullstyg. De har enfärgat linnetyg på baksidan (som matchar tyget), överklockade kanter och en dragkedja. PRIS: 40*40: 350 kr/ styck 50*50: 450 sek/ styck MAILA GÄRNA OM DU HAR FUNDERINGAR. JAG SYR DET MESTA. Vi säljer bara kuddfodral som vi är riktig nöjda med. Skulle Du ändå upptäcka något fel, kontakta oss så löser vi det. Vi eftersträvar att alla mina kunder ska vara nöjda Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Förändra med färg! Säljer vackra och högkvalitativa ateljésydda kuddfodral 40x40 cm. Tyget på framsidan är designat av Josef Frank eller Estrid Ericson (Elefanterna). Tyget som jag syr framsidan med är köpt på Svenskt Tenn. Allt är sydd i egen ateljé och jag har över 50 år erfarenhet av sömnad och inredning. Jag använder mig av moderna sömnadstekniker Tyget på baksidan är enfärgat och inte köpt på Svenskt Tenn. Glöm inte att det är mycket snyggt att blanda färger och mönster. Skickas inom Sverige och till andra länder: porto 30 kr för ett och två fodral och 40 kr för tre-fyra st inom Sverige. -Kuddfodral av JOSEF FRANK linnetyg De har enfärgat vitt/svart/ brunt linnetyg på baksidan (som matchar tyget), överklockade kanter och en dragkedja nertill. PRIS: 40*40: 450 kr/ styck 50*50: 600 kr/ st -Kuddfodral av tyg med motiv "ELEFANTER". Tyget är designat av Estrid Ericson. De flesta färger finns i linnetyg och bomullstyg. De har enfärgat linnetyg på baksidan (som matchar tyget), överklockade kanter och en dragkedja. PRIS: 40*40: 350 kr/ styck 50*50: 450 sek/ styck Alla 40*40 kuddar finns för omgående leverans och kan skickas samma/ nästa dag MAILA GÄRNA OM DU HAR FUNDERINGAR. JAG SYR DET MESTA. Jag säljer bara kuddfodral som jag är riktig nöjd med. Jag har många års erfarenhet inom syateljé. Skulle Du ändå upptäcka något fel, kontakta mig så löser vi det. Jag eftersträvar att alla mina kunder ska vara nöjda Annonsören vill inte störas av telefonsäljare. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Förändra med färg! Säljer vackra och högkvalitativa ateljésydda kuddfodral. Alla 40*40 kuddar finns för omgående leverans och kan skickas samma/ nästa dag. Vi har i stort sett samtliga av Svenskt Tenns tyger så kontakta oss för exakt leveranstid och prisuppgift på det du vill ha. Innerkudde ingår inte. Tyget på framsidan är designat av Josef Frank eller Estrid Ericson (Elefanterna). Tyget som vi syr framsidan med är köpt på Svenskt Tenn. Allt är sydd i egen ateljé och vi har över 50 år erfarenhet av sömnad och inredning. Vi använder oss av moderna sömnadstekniker Tyget på baksidan är enfärgat och inte köpt på Svenskt Tenn. Glöm inte att det är mycket snyggt att blanda färger och mönster. Skickas inom Sverige och till andra länder: porto 30 kr för ett och två fodral och 40 kr för tre-fyra st inom Sverige. -Kuddfodral av JOSEF FRANK linnetyg De har enfärgat vitt/svart/ brunt linnetyg på baksidan (som matchar tyget), överklockade kanter och en dragkedja nertill. PRIS: 40*40: 450 kr/ styck 50*50: 600 kr/ st -Kuddfodral av tyg med motiv "ELEFANTER". Tyget är designat av Estrid Ericson. De flesta färger finns i linnetyg och bomullstyg. De har enfärgat linnetyg på baksidan (som matchar tyget), överklockade kanter och en dragkedja. PRIS: 40*40: 350 kr/ styck 50*50: 450 sek/ styck MAILA GÄRNA OM DU HAR FUNDERINGAR. JAG SYR DET MESTA. Vi säljer bara kuddfodral som vi är riktig nöjda med. Skulle Du ändå upptäcka något fel, kontakta oss så löser vi det. Vi eftersträvar att alla mina kunder ska vara nöjda
Förändra med färg! Säljer vackra och högkvalitativa ateljésydda kuddfodral. Alla 40*40 kuddar finns för omgående leverans och kan skickas samma/ nästa dag. Vi har i stort sett samtliga av Svenskt Tenns tyger så kontakta oss för exakt leveranstid och prisuppgift på det du vill ha. Innerkudde ingår inte. Tyget på framsidan är designat av Josef Frank eller Estrid Ericson (Elefanterna). Tyget som vi syr framsidan med är köpt på Svenskt Tenn. Allt är sydd i egen ateljé och vi har över 50 år erfarenhet av sömnad och inredning. Vi använder oss av moderna sömnadstekniker Tyget på baksidan är enfärgat och inte köpt på Svenskt Tenn. Glöm inte att det är mycket snyggt att blanda färger och mönster. Skickas inom Sverige och till andra länder: porto 35 kr för ett och två fodral och 40 kr för tre-fyra st inom Sverige. -Kuddfodral av JOSEF FRANK linnetyg De har enfärgat vitt/svart/ brunt linnetyg på baksidan (som matchar tyget), överklockade kanter och en dragkedja nertill. PRIS: 40*40: 450 kr/ styck 50*50: 650 kr/ st -Kuddfodral av tyg med motiv "ELEFANTER". Tyget är designat av Estrid Ericson. De flesta färger finns i linnetyg och bomullstyg. De har enfärgat linnetyg på baksidan (som matchar tyget), överklockade kanter och en dragkedja. PRIS: 40*40: 350 kr/ styck 50*50: 450 sek/ styck MAILA GÄRNA OM DU HAR FUNDERINGAR. JAG SYR DET MESTA. Vi säljer bara kuddfodral som vi är riktig nöjda med. Skulle Du ändå upptäcka något fel, kontakta oss så löser vi det. Vi eftersträvar att alla mina kunder ska vara nöjda