Quantcast
Till salu inom: ”

svensk fastighetsförmedling säljes

Tidigare annonser till salu

Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som kundbokare kommer du att utifrån en kundlista ringa och boka in kostnadsfria värderingsmöten med privatpersoner som idag äger bostadsrätter i Stockholm. Utvecklingsmöjligheter: Det finns stora utvecklingsmöjligheter och möjligheter till vidare arbete med andra sysslor då fastighetsförmedlingen är i en mycket expansiv fas. Krav på person Idag studerar till fastighetsmäklare eller fastighetsekonom och som vill ha ett extraarbete vid sidan av dina studier.
Vi söker nu säljare till vårt kontor i Köpenhamn för affärsområdet Mäklarservice. Tjänsten innebär att sälja och förmedla de tjänster som Mäklarservice erbjuder. Mäklarservice ringer upp alla spekulanter som besöker en av Erik Olsson fastighetsförmedlings visningar och erbjuder dem finansieringslösning samt att bli medlem i söktjänsten Bostadstorget som levererar bostäder efter kunden önskemål. Mäklarservice bokar även intagsmöten åt Erik Olssons fastighetsmäklare.ARBETSUPPGIFTER  Bearbeta kunder bosatta i Sverige, främst via telefon Boka intagsmöten åt Erik Olssons fastighetsmäklare Ringa upp spekulanter som varit på visningar och erbjuda dessa finansieringslösningar Erbjuda medlemskap i söktjänsten Bostadstorget 
Euria, Erik Olssons dotterbolag i Danmark, söker nu mötesbokare till sitt kontor i Köpenhamn för affärsområdet Mäklarservice. Tjänsten innebär att sälja och förmedla de tjänster som Mäklarservice erbjuder. Mäklarservice ringer upp alla spekulanter som besöker en av Erik Olsson fastighetsförmedlings visningar och erbjuder dem finansieringslösning samt att bli medlem i söktjänsten Bostadstorget som levererar bostäder efter kunden önskemål. Mäklarservice bokar även intagsmöten åt Erik Olssons fastighetsmäklare.ARBETSUPPGIFTER  Bearbeta kunder bosatta i Sverige, främst via telefon Boka intagsmöten åt Erik Olssons fastighetsmäklare Ringa upp spekulanter som varit på visningar och erbjuda dessa finansieringslösningar Erbjuda medlemskap i söktjänsten Bostadstorget 
Vi erbjuder bra lön i ung och stimulerande miljöTriggas du av att tjäna bra med pengar, vara bäst på det du gör och ha riktigt kul på jobbet? Då är du vår nye Mötesbokare!Vi söker Supportagenter som vill jobba i ett team om 11 personer i åldrarna 21 – 27 år på vårt kontor i Köpenhamn. Tjänsten innebär att sälja och förmedla de tjänster som affärsområdet Mäklarservice erbjuder. Mäklarservice ringer upp alla spekulanter som besöker en av Erik Olsson fastighetsförmedlings visningar och erbjuder dem finansieringslösning samt att bli medlem i söktjänsten Bostadstorget som levererar bostäder efter kunden önskemål. Mäklarservice bokar även intagsmöten åt Erik Olssons fastighetsmäklare. 
Vi på GRC Group AB är ett gasellföretag och är en av de största aktörerna på eventmarknaden. Sedan starten 2007 har vi nu över 70 medarbetare och har etablerat oss i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi marknadsför och samarbetar med företag som Svensk Fastighetsförmedling, Tele2, Optimal Telecom, Mastercard, ICA, Coop, Telge Energi och Öresundskraft.  Vi söker nu en B2B fältsäljare till vårt expanderande affärsområde elektronik. Genom att erbjuda vårt försäljningskoncept till våra kunder har vårt behov av medarbetare i säljande positioner ökat. Att vara säljare på GRC ger dig stora möjligheter att utvecklas. Du kommer vara nyckelperson i utvecklandet av vårt affärsområde och våra klienter.

... eller prova att söka på sparbankens fastighetsförmedling se