Quantcast
Till salu inom: ”

elefant bricka svenskt tenn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bricka

Västerås
Brosch

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Svenskt Tenn knäbricka / laptopbricka i nyskick Tyg Elefant , brun, av Estrid Ericson Brickans mått yttermått ram 41x31,5 cm Höjd inklusive kudden 9 cm Kudden är fylld med ett mjukt material som gör brickan följsam att ha i knät eller sängen el dyl. Kudden är klädd i tyg elefant av Estrid Ericson . Brickan är klädd med samma tyg, lackad och har en liten ram/ kant runtom. köpt på Svenskt Tenn, Strandvägen, i Stockholm I mycket bra skick, som ny.
Elefant bricka, svart. Diameter 49. endast använd som prydnad.
Estrid Ericsons klassiska runda bricka med blå elefanter. Helt ny och oanvänd. 49cm i diamter. Nypris: 499kr Om du vill göra ett brickbord kan du köpa FIVE brickbordsstativ på Village för 379kr. (passar utmärkt) Kan hämtas i Malmö eller Lund! Maila vid intresse! Ej prutbart pris!
Just nu håller vi på att städa våra lager för att få in nyheter och säljer därför fåtöljer till riktigt bra priser. Fåtölj Mandy är producerad i dun och möbelskum och håller håg kvalitet. Måtten på den är 79 x 75 x H100 cm. Den går att köpa i fyra olika färger ljusblå, off-white, sandfärg och mullvadsfärg. Priset för fåtöljen har tidigare varigt 5995 kr men nu kan du får köpa den för 3995 kr/st eller 6995 kr/par. Ring, skicka sms eller mail för att boka visning. Fåtöljen passar perfekt i vardagsrummet, landstället eller varför inte i receptionen på kontoret som en besöksfåtölj. Säljer även en bricka från svenskt tenn för 500 kr. Bricka Rund Röd Elefant Vi kan hjälpa till med transport i Stockholm. Det går jätte bra att ringa om du har frågor men jag är tacksam om ni ringer under kontorstid (vardagar 9-17). Betalning sker med kort. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bricka Elefant svenskt tenn röd / vit