Quantcast
Till salu inom: ”

svenskt tenn väska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lv väska

Stockholm
Väskor

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Säljer min näst intill oanvända väska från SvensktTenn i det klassiska tyget Manhattan. Köptes i butiken i Stockholm för ett halvår sedan och endast använd ett fåtal gånger. Mått: ca 50 x 32 cm Nypris: 1600 kr. Mitt pris: 1000 kr. Om väskan behöver skickas står köparen för frakten. Bilden på väskan är tagen från deras hemsida. Jag garanterar att min väska är i snarlikt skick. Skickar gärna bilder på förfrågan!
Övrigt, stl. One size, dam Väska. Formgivaren Josef Frank har gjort mönsterdesignen och Svenskt Tenn formen. Mycket fin! Använd endast ett fåtal gånger. 1 000:- Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Rävpäls. Strl 36. Personen på bilden är 1.58 lång. Ateljésydd. Mycket fin och fräsch-sparsamt använd. 1 000:-
Så himla fin vintage bag/väska. Har vart med en del men är fortfarande i gott vintageskick. Påminner mycket om de från Svenskt Tenn men är från ett annat märke. Ett sant hantverk med fina detaljer och kvaliten är super. Stängs med en träpinne som man trär igenom en läderögla, inuti finns ett stort fack och ett mindre med dragkedja. Maila eller SMSa gärna vid flera frågor! (samtal undanbedes) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tygväskor gjorda för skor. Skydda dina skor i resväskan eller varför inte som förvaring av dina fina skor hängande på krok i din "Walk in closet". Väskorna är sydda i tyget Teheran av Josef Frank, Svenskt Tenn och svart sammet. Pris per styck 300Kr Vattentålig väska för träningskläder eller annat liknande. Tyget tål vatten men fickan är sydd i tyget Teheran av Josef Frank, Svenskt Tenn. Den fungerar bra som ryggsäck.
Julklappstips! Underbart vacker, klassisk, oanvänd och därför i absolut nyskick, weekendväska säljes. Formgiven av Svenskt Tenn med Estrid Ericsons svarta elefanttyg i lin och handtag av skinn. Väskan är exakt som på bilden lånad från ST:s hemsida. Fler bilder kan givetvis mejlas vid intresse. Jag har fått väskan som gåva men aldrig använt den. Inköpt på Svenskt Tenn dec 2012. Mått: höjd 40, bredd 56, djup 21 Kan skickas men då står köparen för frakten. Nypris: 2300 kr Mitt pris: 1800 kr Vid intresse mejla eller ring på 0768-835223