Quantcast
Till salu inom: ”

sweden rock festival 4 dagars biljett säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Rock Morris

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer 2 st 4 dagars biljett till Sweden rockfestival. Finns även en plats på Rosenlunds husvagnscamping om det skulle vara vid intresse. Pris per biljett 2500 kr Pris för båda biljetterna 4700 kr Campingplatsen kostar 600 kr och är från tisdagen den 4/6. Biljetterna kan hämtas i Alvesta/Växjö, men kan även skicka dem per Post. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer 1st ordinarie 4dagars biljett till SwedenRock Festival 2013. Dessa biljetter är slut sedan länge, så passa på att ta chansen att se Kiss, Rush, Europe och Accept plus en massa andra fantastiska band under 4 dagar i juni! Säljes via Tickster resale, för din och min säkerhet. Priset är 2490:- och det är det jag gett för biljetten, eller högstbjudande. Ge mig ett sjyst bud, så kan denna guldklimp bli din. Så länge annonsen finns, finns biljetten kvar.
Säljer 1st 4-dagars biljett till årets Sweden RockFestival. Säljes via Tickster Resale, för din och min säkerhet. Läs mer här: https://resale.tickster.com/Default.aspx Skicka mig bara ett mail så får du köparkoden och min biljett blir låst. Bestämmer du dig snabbt skickar jag med den limiterade t-shirten också Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Eftersom jag inte fick möjlighet att få ledigt på jobbet, då en kollega har sjukskrivit sig är jag illa tvungen att sälja min 4dagars biljett till SWEDEN ROCK.. Jag gör det med tungt hjärta eftersom det verkligen var något jag såg fram emot! Så du som gillar rock och festival, som vill njuta minst lika mycket som jag skulle gjort.. möjligheten finns bara att höra av dig. Jag säjer till ordinarie pris, dock kan jag gå ner lite vid snabb affär.
Hej! Tyvärr så blir jag tvungen att sälja min sweden rock biljett pga att jobb kom ivägen :( Festivalen varar från den 4-7 juni i år, och värt att nämna är att alla 4-dagars biljetter annars är slutsålda! Stora namn som Volbeat, Black Sabbath, Alice Cooper och Billy Idol kommer att stå på scen! Jag säljer den till samma pris som jag köpte den för, dvs 2400 kr. Biljetten är en e-biljett och kan skickas över mejl eller hämtas här om så föredras. Ring mig på 0707254005 eller mejla vid intresse!