Quantcast
Till salu inom: ”

syrningskärl krukor syrade grönsaker säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har närodlade gurkor, tomater & physalis till salu. Säljer även hela plantor för den som vill ha såna. Allt är ekologiskt odlat i min lägenhet utan transporter, fröerna har jag fått från tomater som är odlade av en vän på en kolonilott i närheten. Alla grönsaker är behandlade med egen gödning, ingen konstgödsel! Plantorna kräver växthus och mycket vatten. Begränsat antal tomater så det är först till kvarn som gäller. Prisuppgifter fås via mail. Obs! Kontant betalning (ej mynt)
Den här utgåvan av boken är slutsåld (slut på förlaget)- men här finns den. Syrat är en hyllning till en av våra mest älskade smakskatter: den unika nordiska syrligheten. Bokens fokus ligger på det nyskapande nordiska köket - ett sprittande och sprudlande kök i ständig förändring. Här blandas mormors familjerecept med storstadens Street food, och det lokala matarvet möter utländska influenser. Prova till exempel nordiska tapas, knäckepizza, skagendumplings eller göswallenbergare. Enkelt och kreativt på en och samma gång. Syrat är en kärleksförklaring till mat som är stolt och genuin - en bok för alla som är nyfikna på nua nordiska smakupplevelser. Inbunden Språk: Svenska Antal sidor: 167 Utg.datum: 2009-10-20 Förlag: Informationsförlaget Medarbetare: Förster, Anna (red.) / Nilsson, Pepe (foto) Dimensioner: 255 x 205 x 24 mm Vikt: 860 g SAB: Qcaa ISBN: 9789177366072
Samling: Trädgårdskampanj Förlag: Natur & Kultur Det är en underbar känsla att odla sina egna grönsaker. Alla mår bra av att äta mycket grönt och ännu nyttigare blir det dessutom när grönsakerna fått växa utan bekämpningsmedel. Här tas cirka 120 grönsakssorter upp, bland annat en mängd olika löksorter, rotfrukter, baljväxter, kålsorter, tomater, gurkväxter och örter. Både välkända och mer udda grönsaker presenteras utförligt med såväl historia som odlingsråd. Boken är praktisk och lättillgänglig och innehåller all information som behövs om sådd, plantering, skötsel och skörd för att på bästa sätt lyckas med den egna grönsaksodlingen, vare sig det är på friland, i växthus eller i kruka på balkongen. Natur & Kultur Kategori: Trädgård, Jord- & skogsbruk Bandtyp: Inbunden ISBN: 9789127116726 Antal sidor: 192 2011-03-21 Upplaga: 1
Natur och Kultur, Stockholm.. 1:a upplagan uppl. 2011. 192 s. Inbunden. 25x22cm. 860 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Det är en underbar känsla att odla sina egna grönsaker. Alla mår bra av att äta mycket grönt och ännu nyttigare blir det dessutom när grönsakerna fått växa utan bekämpningsmedel. Här tas cirka 120 grönsakssorter upp, bland annat en mängd olika löksorter, rotfrukter, baljväxter, kålsorter, tomater, gurkväxter och örter. Både välkända och mer udda grönsaker presenteras utförligt med såväl historia som odlingsråd. Boken är praktisk och lättillgänglig och innehåller all information som behövs om sådd, plantering, skötsel och skörd för att på bästa sätt lyckas med den egna grönsaksodlingen, vare sig det är på friland, i växthus eller i kruka på balkongen. Vinnare av Årets Svenska Måltidslitteratur 2011, i kategorin Köksträdgårdslitteratur. Vinnare av Årets trädgårdsbok 2011. Vinnaren är framröstad av 3 000 trädgårdsintresserade besökare på Bok & Biblioteksmässan och mässan Nordiska Trädgårdar. Boken tävlade med nio andra trädgårdsböcker, nominerade av Stockholms Gartnersällskap.
Två vackra keramikkärl/krukor med lock och vattenlås avsedda att mjölksyra grönsaker i. Inklusive tyngder. Rymmer 10 respektive 15 liter. 400 kr resp 500 kr eller bud