Quantcast
Till salu inom

"frukt grönsaks press säljes"

Uppsala
Igår

En marsvin hane säljes

300 kr
Blocket.se
Kristianstad
Igår

Nikon D800 hus

6 300 kr
Blocket.se
Håbo
2 månader

Bosch Råsaftcentrifug - Ros...

500 kr
Blocket.se
Igår

Sous Vide Wilfa Creek

900 kr
Blocket.se
Igår

Kylskåp Electrolux Nyskick

2 200 kr
Blocket.se
Butik Höganäs
Igår

Excenterpress Axel Eriksen...

Blocket.se
Umeå
Igår

Stora Coop Ersboda Umeå Avd...

Blocket.se
Butik

Eldom Långsam Juicer

2 453 kr
NYTT Fyndiq.se
Butik

Råsaftcentrifug

1 399 kr
NYTT Homeroom

Tidigare annonser till salu

Husgeråd  ·  Gagnef

Mos, Juice och råsaftscentrifug

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu min råsaftcentrifug, endast använd fåtal gånger. Råsaftcentrifugen har ett extra stort matningsrör, så att även större frukter och grönsaker kan pressas. Den kraftfulla motorn på 700 watt pressar snabbt och effektivt ur all juice. Du kan välja mellan två hastigheter, som är anpassade för olika typer av frukt. Behållaren för fruktkött rymmer 1,4 liter och juicekannan rymmer 1,25 liter. Alla delar är löstagbara så att de enkelt kan rengöras. En säkerhetsbygel gör att apparaten inte kan startas om den är felaktigt monterad.
450 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Stockholm

The Wean Machine barnmatspress

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
The Wean Machine barnmatspress fungerar som en omvänd vitlökspress. Man fyller behållaren, pressar fram maten och matar direkt från behållaren med den medföljande skeden. Funkar bäst med mogen frukt och väl kokta grönsaker, men man kan även ge barnet av sin egen mat i pressad form för att på så sätt slippa att laga en extra måltid. Pressen användes bara en enda gång, är alltså som ny. Nypris 249 kr.
100 kr
Blocket.se
Glas och porslin  ·  Stockholm

OBH Nordica Juicepress Vitamix Pro

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
OBH Nordica Juicepress Vitamix Pro, sparsamt använd. Fungerar perfekt. 450 SEK, prutat och klart. Nypris ca 1 100 SEK. Råsaftcentrifug med extra stort matningsrör för hela frukter och grönsaker. Kraftfull motor pressar snabbt och effektivt ur all juice. 2 hastigheter för olika typer av frukt. Säkerhetsbygel gör att apparaten inte kan startas om den är felaktigt monterad. Alla delar är löstagbara för enkel rengöring. Rivfilter i rostfritt stål. Stabiliserande gummifötter. Behållare för fruktkött 1,4 liter. Juicekanna 1,25 liter. http://www.obhnordica.se/Default.aspx?ID=69&ProductID=2186
450 kr
Blocket.se

Juicepress / Råsaftcentrifug OBH Nordica

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
KNAPPT ANVÄND RÅSAFTCENTRIFUG •Råsaftcentrifug med extra stort matningsrör för hela frukter och grönsaker. •Kraftfull motor på 700 W pressar snabbt och effektivt ur all juice. •2 hastigheter för olika typer av frukt. • Säkerhetsbygel gör att apparaten inte kan startas om den är felaktigt monterad. •Alla delar är löstagbara för enkel rengöring. •Rivfilter i rostfritt stål. •Stabiliserande gummifötter. •Behållare för fruktkött 1,4 liter •Juicekanna 1,25 liter.
500 kr
Blocket.se