Quantcast
Till salu inom: ”

frukt grönsaks press säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min råsaftcentrifug, endast använd fåtal gånger. Råsaftcentrifugen har ett extra stort matningsrör, så att även större frukter och grönsaker kan pressas. Den kraftfulla motorn på 700 watt pressar snabbt och effektivt ur all juice. Du kan välja mellan två hastigheter, som är anpassade för olika typer av frukt. Behållaren för fruktkött rymmer 1,4 liter och juicekannan rymmer 1,25 liter. Alla delar är löstagbara så att de enkelt kan rengöras. En säkerhetsbygel gör att apparaten inte kan startas om den är felaktigt monterad.
OBH NORDICA VITAMAX PRO Juicepress / Råsaftcentrifug Klarar hela frukter och GrönsakerRåsaftcentrifug med extra stort matningsrör för hela frukter och grönsaker. Kraftfull motor pressar snabbt och effektivt ur all juice. 2 hastigheter för olika typer av frukt. Säkerhetsbygel gör att apparaten inte kan startas om den är felaktigt monterad. Alla delar är löstagbara för enkel rengöring. Rivfilter i rostfritt stål. Stabiliserande gummifötter. Behållare för fruktkött 1,4 liter. Juicekanna 1,25 liter. Obs, kartong osv saknas 400:- Ej prutbart Finns i Tollarp
The Wean Machine barnmatspress fungerar som en omvänd vitlökspress. Man fyller behållaren, pressar fram maten och matar direkt från behållaren med den medföljande skeden. Funkar bäst med mogen frukt och väl kokta grönsaker, men man kan även ge barnet av sin egen mat i pressad form för att på så sätt slippa att laga en extra måltid. Pressen användes bara en enda gång, är alltså som ny. Nypris 249 kr.
OBH Nordica Juicepress Vitamix Pro, sparsamt använd. Fungerar perfekt. 450 SEK, prutat och klart. Nypris ca 1 100 SEK. Råsaftcentrifug med extra stort matningsrör för hela frukter och grönsaker. Kraftfull motor pressar snabbt och effektivt ur all juice. 2 hastigheter för olika typer av frukt. Säkerhetsbygel gör att apparaten inte kan startas om den är felaktigt monterad. Alla delar är löstagbara för enkel rengöring. Rivfilter i rostfritt stål. Stabiliserande gummifötter. Behållare för fruktkött 1,4 liter. Juicekanna 1,25 liter. http://www.obhnordica.se/Default.aspx?ID=69&ProductID=2186
KNAPPT ANVÄND RÅSAFTCENTRIFUG •Råsaftcentrifug med extra stort matningsrör för hela frukter och grönsaker. •Kraftfull motor på 700 W pressar snabbt och effektivt ur all juice. •2 hastigheter för olika typer av frukt. • Säkerhetsbygel gör att apparaten inte kan startas om den är felaktigt monterad. •Alla delar är löstagbara för enkel rengöring. •Rivfilter i rostfritt stål. •Stabiliserande gummifötter. •Behållare för fruktkött 1,4 liter •Juicekanna 1,25 liter.