Quantcast
Till salu inom: ”

tält familjetält outwell säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Outwell Indiana 8, ett jättestort, modernt familjetält UTHYRES för 200 :-/dygn eller 1000 :-/vecka. Passar för bekvämt tältboende på campingplats eller som tillfällig gäststuga på tomten i sommar.. Lätt att sätta upp, otroligt rymligt, åtta "bäddar" varav två i löstagbar sovhytt i hörn av den stora salongen. Toppkvalité! Finns i Björnlunda. Mer info och fler bilder kan mejlas. Visning kan ordnas. Sök gärna på nätet efter bilder och omdömen. Endast mejlsvar.
Ett Outwell Oakland XL 2012 säljes. Mycket rymligt 5 pers. tält med 2 sovavdelningar och ett stort och ljust förtält. Heltäckande golv i förtältet. Smart väggförvaring och genomföring för elkabel. Fönster i förtält går att täcka för. Perfekt för de som gillar att stanna längre än bara en natt på campingen. Använt 10 nätter och således i bra skick. Säljs pga att storleken inte passar oss och till förmånen för ett mindre tält. Annars har vi varit väldigt nöjda med tältet. Jag slår gärna upp tältet på baksidan om ni vill komma och kika. Vikt: 26 kg Nypris: 4800:-
Ett familjetält tillverkat i en hållbar och naturligt ventilerande bomull/polyesterblandning. Uppbyggt kring tre sammankopplade luftkanaler som pumpas upp. Smidigt och stabilt. Concorde rymmer upp till fem personer. Tält B360xL500xH210 (nypris ca 12 000) säljes för 10 000 Front Awning B360xL400xH210 Footprint (nypris ca 450) 2 outwellmattor Eller säljer allt tillsammans för 15 000 Inköpt på Outlife4U 2013-05, Sparsamt använt. kolla på: http://www.outwell.com/en/Products/Tents/SmartAir/ConcordeM.aspx Fler bilder kan mejlas.
Jag är ute efter ett stort tält för runt sex personer. Vi kommer dock bara vara tre i det men vi vill ha det rymligt. Märken jag tittat på är Boston och Outwell. Har du ett liknande, försök att sälja det till mig. Förtält är bonus, likaså extra golv. Tältet på bilden är ett exempel på vad jag är ute efter. Ståhöjd och "matsal" är uppskattat. Tältet ska få plats i bagaget på en golf.