Quantcast
Till salu inom: ”

tältsäng säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lägenhet i centrala Hagfors uthyres under svenska rallyt, torsdag-söndag (längre om så önskas). Det finns en dubbelsäng + en soffa att sova i (1-2 pers får plats i soffan). Kan även fixa extra sovplats, t.ex. tältsäng om det behövs. I lägenheten finns i stort sett allt som behövs i en lägenhet, som TV, micro, köksredskap osv. Rökning sker självklart på balkongen! Pris diskuteras.. Det krånglade när jag skulle lägga in bilder, så kan maila bilder till dem som vill ha. Tveka inte att ringa, skicka sms eller mail ifall ni undrar över någonting.
Under juli månad hyr jag ut min lägenhet. Det är en sekelskiftes 3a i det centralaste av Stockholm. 300 m från stationen och 100 m till huvudgatan Drottningg. Lägenheten har två sovrum varav en stor dubbelsäng i det ena rummet och möjlighet till tältsäng i det andra. Vardagsrummet är utrustat med kabel- tv, väldigt stor soffa och trådlöst internet. 1500 kr/ natt 9000/ hel vecka Ring vid intresse.
Två rum i rymlig och fräsch lägenhet med perfekt läge uthyres under Way out west. (Utsikt över slottsskogen och två minuters promenadavstånd till en av festivalingångarna.) Rum 1: 110-säng plus bekväm tältsäng Rum 2: 160-säng Finns även extramadrass och soffa stor nog för en person. Alltså plats för minst fyra, max sex personer. Pris för torsdag till söndag: 5000 kr Tillgång till hela lägenheten, solig balkong, trädgård och parkering. Maila för bilder eller vid intresse!
Res med Kilimanjaro Safari Agency och upplev 6 dagars tältsafari i norra Tanzania. Kom närmare naturen. Boende i tält med madrass eller tältsäng med gemensamma toaletter. I Serengeti bor vi mitt bland djuren i centrala Serengeti. Totalt 6 övernattningar på olika tältcamper i Tanzania. Avresa varje vecka från Arusha. Resan kan kombineras med flyg och tillägg för sol&bad i Bagamoyo och/eller Zanzibar. Egen kock och guide följer med under hela safarin. Vi besöker Lake Manyara, Serengeti och Ngorongoro Crater. Vi åker i safarianpassad fjurhjulsdriven Toyota Landcruiser med uppfällbart tak.
Lägenhet uthyres under jul och/eller nyårshelgen. Dock längst till 8 januari. Den är en del av villa med egen ingång, kök, toalett, vardagsrum och ett sovrum med säng. Finns även tältsäng samt madrasser om så önskas. Kabel-Tv och tvättmaskin samt torktumlare. Lägenheten ligger i Spånga, Flysta som är ett lugnt villaområde. Det tar ca 5 min att gå till bussen som åker till Brommaplan på ca 15 min. Alternativt kan man åka med bussen åt andra hållet, ca 10 min till Spånga Station, pendeltåget. Pris 250 kronor/natt Ring eller maila gärna/ Karin 070-495 85 96 eller 08-177977