Quantcast
Till salu inom: ”

takräcke volvo amazon säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bil radio

Falkenberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

OBS LÄS HELA ANNONSEN INNAN DU RINGER/MAILAR tänkte kolla om de fanns nåt intresse för min 240i besad o skattad till november bakre ljuddämparen är utbyt till en simons, sitter växel spak från amazon= långa. sitter MDS baslåda dubbla 8er, mds T700 slutsteg, sen mds 4" fgp423. sommar o vinter däck har takräcke som följer med som har extraljus monterade på. bytes annan besad bil 5500:- utan ljud 9500:- med ljud Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Volvo amazon 1969. Motor renoverad med nya lager. Inte uppstartad p.g.a tappat instresse. Inte besiktad men väldigt många delar ingår. Bland annat tre motorblock, ett av dom uppborrat till 2,2liters. 4 topplock (en av dom e-topp från början), 2 växellådor, vinterdäck, extra fälgar, gangstervinge, takräcke plus cirka 10 bananlådor med delar. Mer bilder på delar och bil kan mailas vid intresse. Först till kvarn. Maila så ringer ja upp pga mina arbetstider.
Tjäna! Säljer ett takräcke som jag desvärre inte vet vad för modell/modeller det passar till. Det är morfars gamla räcke och han har ägt ett gäng volvo under åren så skulle gissa att det passar volvo amazon, volvo 100 serien och volvo 200 serien. Han har även ägt några VW bubblor så det är inte omöjligt att det passar till en sådan heller! Volvo Amazon, Volvo 145, Volvo 142, Volvo 240, VW Bubbla
Ska nu sälja min trotjänare pga bilköp. Sitter B20 med singel SU, enkellåda och varvtalsreg. Startar alltid och går bra. Finns lite rost. Den har Kompressorhorn. Det finns plats bakom sätena för extrapassagerare. Sitter högtalare i dörrarna, ett par diskanter, två små basar i låda och stereo med USB/Aux/SD/CD. Sommardäck på Slotmags. En till M40 låda kan fås med och allt som behövs för dubbla lådor, saknas bara medbringare. Takräcket medföljer inte. Passa köp en ovanlig A-traktor till bra pris!
Nu ska amazon säljas. *Nybesiktad UA i juni. Går till 2016! *Nylackad (blank och fin i lacken. (Huven skulle haft en ny lack pga rinningar) *B18 som är lättstartad och går bra. *Vita däcksidor (uppmålade) *Inte mycket rost alls. (inget hål i golv/skärmkanter) *Röd tyginredning *Takräcke Du som är ute efter en amazon i orginalskick så är detta inget för dig. Ring för mer information. Tel: 076-8181616 Pris: 20000:- Kraftig prissänkning för den måste bort pga av platsbrist.