Quantcast
Till salu inom: ”

taksäng loftsäng säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Robust takhängd loftsäng i vit metall gjord för 120 säng slumpas bort då jag måste bli av med den snabbt! Yttermått: 126*206 Innermått: 120*200 Tak till underkant: 100 cm Tak till överkant: 80 cm Finns vid Hornstull. Pris kan diskuteras vid snabb affär! Nås på telefon efter kl 20:00 eller skicka sms så ringer jag upp så snart jag kan. loftsäng, taksäng, sovloft, säng, 120, design, compact, living, compactliving.
Handgjord gedigen säng i furu med en ordentlig stabil stege Madrassmått 120 Finns tyvärr ingen bild då den är nermonterad Väldigt fin
Hej Säljer min jätte fina ombyggda loftsäng/taksäng som en snickare modifierat åt mig. Den är 140 cm bred och höjden i sängen är när man har en 20 cm tjock resårmadrass i är 70 cm. Sängbord, stege, madrass, bäddmadrass och sänglampa ingår så klart om man vill det. Ring eller maila
Taksäng med två bäddar. Tromsö/IKEA Längd 208 cm, bredd 150 cm, höjd 182 cm. Underbädd 140 cm bred, överbedd 90 cm bred. Vi har två stycken och det ingår madrasser. Sängarna är knappt använda. De har stått i vår sommarstuga. Angivet pris är per styck.
Unik loftsäng med ribb-botten som skruvas i väggen på två sidor och ett "ben" som skruvas i taket. Stegen kan tas bort när sängen inte används. Detta gör att det går att möblera och använda utrymmet under sängen helt fritt.