Quantcast
Till salu inom: ”

tamburmajor blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Pysselset

Kristianstad

Tidigare annonser till salu

Tamburmajor brun i fint skick säljes se bild 1 Höjd 1.80 Pris 150kr Förvaringsgarderob i grått tyg med metallstång för att hänga samt en hylla med dragkedja. Se bild 2 Höjd 1.70 Bredd 75 Pris 200kr Hyllor 3 st paketpris för alla Se bild 3 Pris 100kr Finnes i bromsten Säljes pga flytt Hämtas och betalas kontant på plats. Nås på mail eller mobil Med vänlig hälsning, Eva Noterud
Snygg och ståndaktig betjänt till din hall. Se alla våra annonser på www.refurnmalmo.se och besök oss på www.facebook.com/refurnmalmo. ReFurns butik i Malmö ligger på Ronnebygatan 6. Vi har också ett lager i Tygelsjö, de möbler vi har där kan kostnadsfritt köras till butiken i stan för påseende (med undantag för alltför stora och tunga möbler). Vill du skänka möbler så går det också alldeles utmärkt. Ring på 040-645 05 30 eller maila på malmo@refurn.se. Välkomna! PS vi erbjuder även hemkörning mot en avgift DS Skick: gott skick. Mått: Höjd: 180 cm, diameter fötterna: 62 cm Uppge artikelnummer 27806.
Fina möbler i gott skick som vi inte längre ska ha kvar, först till kvarn gäller... Tamburmajoren blir din/er för 100:-, skrivbord + ben blir din/er för 100:- (underlägget bjuder vi på), byrån kommer att kosta dig/er 200:- och den röda fåtöljen blir din/er för 150:-! Om allt köps på samma gång blir det ert för 500:- jämnt! Kontakt sker helst via epost då vi har svårt att svara i telefon under dagtid. Upphämtning av prylarna och betalning sker samtidigt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.