Till salu inom

"tamburmajor blocket säljes"

Umeå
Igår

MTB 20" 6växlar fint skick

2 300 kr
Blocket.se
Luleå
Igår

Plastfat 220L

400 kr
Blocket.se
Tanum
Igår

Båt trailer

26 500 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Däck & fälg

8 500 kr
Blocket.se
Mölndal
3 dagar

Fåtölj, lampa och tamburmajor

250 kr
Blocket.se
Nacka
3 dagar

Tamburmajor

500 kr
Blocket.se
Österåker
5 dagar

1Tamburmajor,2 rottingbord

Blocket.se
Rättvik
9 dagar

Tamburmajor i Thonet stil

1 950 kr
Blocket.se
Kungsholmen
9 dagar

Hallmöbel, klädhängare, spe...

200 kr
Blocket.se
Stockholm
18 dagar

Tamburmajor rockhängare klä...

8 900 kr
Blocket.se
Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Malmö

Hörnskrivbord i furu & tamburmajor

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag säljer mitt hörnskrivbord, som är i massiv furu för endast 300 kr. Den har några fåtal repor och små fläckar, men man kan alltid göra något åt det. Ett utmärkt skrivboprd för förvaring av papper och dokument samt ett perfekt plats för datorn! Den är väldigt stabil och hållbar. Katten ingår ej i köpet, jag vill bli av med skrivbordet inte katten. Jag säljer också en tamburmajor för 50 kr. Vill man köpa skrivbordet, kan man även få tamburmajoren på köpet, samt en kopp kaffe!
300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Älvsborg

Sudentlägenhet "all inclusive" Sagahem

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
750 meter från Högskolan blir en lägenhet på Sagahem nybyggda studentboende ledig i början/mitten av Januari. Egen dusch/toa. Delvis möblerad med säng, garderober, kyl/frys, tamburmajor och spegel. 100 mb fiber, 17 kanaler kabel-tv, el, värme, vatten och alla abonnemangsavgifter ingår + ett härligt gäng i resterande 18 lägenheterna. Köket är en central umgängesplats och är mycket fräscht ! Mindre vardagsrum samt altan att nyttja när den säsongen kommer. Bifogar bild på köket
4 000 kr
Blocket.se

Tamburmajor samt förvaringsgarderob till bra

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Tamburmajor brun i fint skick säljes se bild 1 Höjd 1.80 Pris 150kr Förvaringsgarderob i grått tyg med metallstång för att hänga samt en hylla med dragkedja. Se bild 2 Höjd 1.70 Bredd 75 Pris 200kr Hyllor 3 st paketpris för alla Se bild 3 Pris 100kr Finnes i bromsten Säljes pga flytt Hämtas och betalas kontant på plats. Nås på mail eller mobil Med vänlig hälsning, Eva Noterud
150 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Malmö

Tamburmajor - MALMÖ

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Snygg och ståndaktig betjänt till din hall. Se alla våra annonser på www.refurnmalmo.se och besök oss på www.facebook.com/refurnmalmo. ReFurns butik i Malmö ligger på Ronnebygatan 6. Vi har också ett lager i Tygelsjö, de möbler vi har där kan kostnadsfritt köras till butiken i stan för påseende (med undantag för alltför stora och tunga möbler). Vill du skänka möbler så går det också alldeles utmärkt. Ring på 040-645 05 30 eller maila på malmo@refurn.se. Välkomna! PS vi erbjuder även hemkörning mot en avgift DS Skick: gott skick. Mått: Höjd: 180 cm, diameter fötterna: 62 cm Uppge artikelnummer 27806.
500 kr
Blocket.se

Fåtölj, skrivbord, byrå och tamburmajor

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Fina möbler i gott skick som vi inte längre ska ha kvar, först till kvarn gäller... Tamburmajoren blir din/er för 100:-, skrivbord + ben blir din/er för 100:- (underlägget bjuder vi på), byrån kommer att kosta dig/er 200:- och den röda fåtöljen blir din/er för 150:-! Om allt köps på samma gång blir det ert för 500:- jämnt! Kontakt sker helst via epost då vi har svårt att svara i telefon under dagtid. Upphämtning av prylarna och betalning sker samtidigt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
550 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj