Till salu inom

"tapet stuvar säljes säljes"

Bromma
Igår

William Morris Tapet, 2 rullar

1 000 kr
Blocket.se
Butik Borås
Igår

Uttern S59 / Mercury F115 C...

399 000 kr
Blocket.se
Sundsvall
Igår

Tapeter

50 kr
Blocket.se
Lidköping
Igår

Tapet, linnesstruktur

300 kr
Blocket.se
Nyköping
Igår

2- Sitsig kanot I nyskick

10 800 kr
Blocket.se
Lidingö
Igår

Bänk med förvaring

250 kr
Blocket.se
Östhammar
Igår

Solifer 510

35 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Igår

Suzumar ds-320

7 900 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

4 St Malm byråer

350 kr
Blocket.se
Butik Sundsvall
Igår

Inkommande Uttern S59 med M...

429 900 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Karlstad

Tapeter obrutna rullar, stuvar, border

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tapeter, obrutna rullar 50kr/st Påbörjade rullar 30kr/st Border 20kr/ rullen Alltihop 300kr Perfekt för fondvägg ,tapetsering av möbler eller lekstuga. Hör gärna av er för mer info eller om ni vill ha specifika bilder skickade.
50 kr
Blocket.se

Rum i våning på Avenyn uthyres 1 okt

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Vill du bo i en vacker våning mitt på Avenyn? Från 1 oktober hyr jag ut ett rum i min fantastiska våning på 114 kvm, högt upp på Avenyn, alldeles vid Götaplatsen. Lägenheten består av två sovrum på ca 20 kvm vardera, ett gigantiskt vardagsrum/hemmakontor, helkaklat stort badrum och en extra liten toalett. Köket är stort och härligt, med mycket bänkyta och perfekt om du gillar att baka och laga mat. Genom köket kommer du också till en mysig balkong mot innergården! Här är allt ljust och fint, nyrenoverat för knappt ett år sedan, högt i tak och parkett i alla rum. Lägenheten ligger på femte våningen och med detta fantastiska läge mitt i hjärtat av Göteborg är det promenadavstånd till de flesta skolor, massa museer och även till Näckrosdammen om man behöver en liten naturpaus. Vill du ha rummet själv eller dela det med en partner/vän? Rummet som hyrs ut är omöblerat, ca 20 kvm, med högt i tak, ljust och fräscht med vita tapeter med diskret mönster och fiskbensmönstrat parkettgolv. I rummet finns tre fristående garderober samt två större inbyggda garderober. Det finns även möjlighet att fritt använda en 120 cm säng om det behövs, den som nu står i rummet (annars bärs den upp på vinden). Du/ni har fri tillgång till kök, badrum och det stora ca 40 kvm vardagsrummet där det är gott om plats för både myshörna, hemmakontor och en mindre fransk balkong ut mot Avenyn. Det finns även plats i vindsförrådet om det behövs stuvas undan några flyttkartonger eller dylikt. Rummet är ledigt från 1 okt fram till 1 juni med eventuell möjlighet till förlängning. Hyra: 6600:- /månad, inkl el, värme, vatten & bredband. Deposition: två månadshyror betalas i deposition i samband med inflytt. Depositionen återfås vid utflyttning. Just nu bor det en tjej i vardagsrummet som kommer att flytta ut så snabbt hon har skaffat nytt hem i huvudstaden, då hon fått jobb där. Tills hon har flyttat (senast vid årsskiftet) är er hyra längre, 5000 kr/månad. Vill du bo med en glad egenföretagare från Säffle? Du kommer att bo med mig, Anna Lindh, en 26-årig entreprenör från Värmland som älskar hållbarhet och att inspirera unga kvinnor att leva sitt drömliv. Jag driver WOW!CAMP - inspirationsläger för unga kvinnor, och är frilansskribent. Detta innebär att jag oftast sitter hemma och jobbar dagstid i kontorsdelen av vardagsrummet. På fritiden umgås jag mest med min pojkvän och mina nära vänner och en bra lördagskväll för mig innehåller snarare sällskapsspel och snack om livet över en kopp te, än en krogrunda :) Jag vill gärna bo med någon som också är lugn, snäll och positiv. Om du är mer nyfiken på mig kan du gärna kika på min hemsida: www.annakristinalindh.se Min vän Sanne, som är den som flyttar ut nu 1 okt, kommer svara på mail och boka in visning! Maila ett personlig brev där du berättar om dig/er, så hör vi av oss! Värme, Anna
6 600 kr
Blocket.se
Hyresrätter  ·  Johanneberg

1.5:a, 40kvm, Husargatan (Haga), Nordstaden / Vasastaden / Johanneberg

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ett mycket attraktivt och unikt boende i k-märkt 1800-talshus mitt i Haga. Genomgångslägenheten har ett vackert ljus från sina höga fönster. Mot en stenbelagd charmig gård vetter en liten sovalkov. Fungerande kakelugn samt andra äldre detaljer som t ex höga golvsocklar, gamla foder och spegeldörrar. Duschrum med helkaklade väggar, golvmatta ny 2011, toastol ny 2013. Linoleummatta i kök, hall och sovalkov, parkett i vardagsrum. Dom gamla trägolven går att ta fram om man så önskar, något jag har funderat på själv. Det dags för nytt golv i kök/hall från hyresvärden. Jag har tvekat mellan att lägga in schackrutiga linoleumplattor eller att ta fram det gamla trägolvet. Ny hyresgäst får själv välja. Det är också dags för nya tapeter/ommålning av vardagsrum, kök, hall, så hela lägenheten kan bli ordentligt uppfräschad. Ny kylfrys (2012) och spis med induktionshäll ca tre-fyra år gammal. Fiberbredband. Kabel-TV. Lägenhetsyta 36,5 kvm men jag testar markera 40 kvm för att inte ni som satt 40 som nedre gräns ska missa detta alternativ. Planlösningen är, som syns på ritningen god. Hallen är pytteliten vilket medför att man får ut mycket yta i den övriga lägenheten. Stort förråd på vinden med riktigt trädörr, en trappa upp. Lätt att stuva undan saker. Eget förråd på gården. Bra stabil stor hyresvärd, trevliga grannar i liten och lugn trapp. Lätt att få tvättider i tvättstuga på gården. Trivsam gård med planteringar och utemöbler. En liten oas mitt i pittoreska Haga med kulturminnesförklarade trähus, kullerstenar, caféer, bondens marknad på vår och höst samt julmarknad. Rök- och djurfritt. SÖKER: Letar efter rätt boende, utan brådska. Direktbyte prioriteras framför triangelbyte. Jag söker lägenhet i äldre stil eller funkis. Uppskattar om det finns delar av ursprungiig köksinredning bevarad och/eller trägolv - eller andra charmiga detaljer. Söker här i Malmö. Utifrån olika projektupplägg kan Malmö fungera som bostadsbas (har även en annan annons). FOTON: Annonser med foton prioriteras. Utan foton är det svårt att bilda sig en tillräckligt bra uppfattning för att markera ja. Den som annonserar utan foton får dock gärna ta kontakt och skicka över foton per mejl - ansvaret är annonsörens. Annars tackar jag sannolikt ganska snabbt nej. MEDDELANDEN: Om du ingår i ett triangelbyte och är intresserad av min lägenhet, ange uppgifter för samtliga lägenheter så att jag kan hitta det aktuella bytet. VISNING: Jag undersöker byte men är kräsen. Har inte möjlighet att visa min egen bostad för alla som är intresserad, visar t ex endast lägenheten om ett triangelbyte är 100%. Prioriterar även direktbyte. ÖVRIGT: Jag har inte bråttom. Jag söker noga. 2 dec: Just nu har jag inte möjlighet att visa eller att kika på lägenheter, det är för mycket annat som tar tid i anspråk. Det kan eventuellt även dröja med svar på meddelanden. Avser intensifiera sökandet mer om några veckor, eller kanske efter jul.
4 365 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Johanneberg

1.5:a, 40kvm, Husargatan (Haga), Nordstaden / Vasastaden / Johanneberg

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ett mycket attraktivt och unikt boende i k-märkt 1800-talshus mitt i Haga. Genomgångslägenheten har ett vackert ljus från sina höga fönster. Mot en stenbelagd charmig gård vetter en liten sovalkov. Fungerande kakelugn samt andra äldre detaljer som t ex höga golvsocklar, gamla foder och spegeldörrar. Duschrum med helkaklagde väggar, ny toastol 2013, ny golvmatta 2011. Linoleummatta i kök, hall och sovalkov, parkett i vardagsrum. Dom gamla trägolven går att ta fram om man så önskar, något jag har funderat på själv, annars är det dags för nya golv från hyresvärden. Jag har tvekat mellan att lägga in schackrutiga linoleumplattor eller att ta fram det gamla trägolvet. Ny hyresgäst får själv välja. Det är också dags för nya tapeter/ommålning av vardagsrum, kök, hall, så hela lägenheten kan bli ordentligt uppfräschad. Ny kylfrys (2012) och spis med induktionshäll ca tre-fyra år gammal. Fiberbredband. Kabel-TV. Lägenhetsyta 36,5 kvm men jag testar markera 40 kvm för att inte ni som satt 40 som nedre gräns ska missa detta alternativ. Planlösningen är, som syns på ritningen god. Hallen är pytteliten vilket medför att man får ut mycket yta i den övriga lägenheten. Stort förråd på vinden med riktigt trädörr, en trappa upp. Lätt att stuva undan saker. Eget förråd på gården. Bra stabil stor hyresvärd, trevliga grannar i liten och lugn trapp. Lätt att få tvättider i tvättstuga på gården. Trivsam gård med planteringar och utemöbler. En liten oas mitt i pittoreska Haga med kulturminnesföklarade trähus, kullerstenar, caféer, bondens marknad på vår och höst samt julmarknad. Rök- och djurfritt. SÖKER: Letar efter rätt boende, utan brådska. Direktbyte prioriteras framför triangelbyte. Jag söker lägenhet i äldre stil eller funkis. Uppskattar om det finns delar av ursprungiig köksinredning bevarad och/eller trägolv - eller andra charmiga detaljer. Både Göteborg och Stockholm är alternativ. Utifrån olika projektupplägg kan vardera stad fungera som bostadsbas. GÖTEBORG: Är intresserad av t ex Dicksonska äldre hus, framförallt vid Carl Grimbergsgatan. FOTON: Annonser med foton priroriteras. Utan foton är det svårt att bilda sig en tillräckligt bra uppfattning för att markera ja. Den som annonserar utan foton får dock gärna ta kontakt och skicka över foton per mejl - ansvaret är annonsörens. Annars tackar jag sannolikt ganska snabbt nej. ANNONSER UTAN TEXT: Annonser utan text kan inte förvänta sig något JA från mig. ÖVRIGT: Jag har inte bråttom. Jag söker noga.
4 365 kr
Lägenhetsbyte.se
Hus  ·  Stockholm

Rödluvevägen 57, Järfälla - Kallhäll, Järfälla

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 8 månader
Ett snyggt och vlhllet radhus sker nya gare. Bostaden rymmer 5 rum och kk, tre sovrum, ett rymligt allrum med en hrligt ppen planlsning mot kket och utgng till ett underbart uterum dr du kan frlnga den skna sommaren s lnge du vill. Stort hrligt rymligt vardagsrum i vinkel p vervningen och tv helkaklade badrum. INTERIR Antal rum 5 varav 3-4 sovrum Boarea 134 m Biarea 0 m Rumsbeskrivn. Hallen: Entrn leder till en rymlig och vlkomnande hall med ljusa tapeter p vggarna och ljust laminatgolv. Direkt till vnster i hallen har du en smart placerad kldkammare dr du kan stuva undan det som du vill ha ltt tkomligt men nd ur vgen. Lngre in i hallen leder trappen upp mot vervningen, trappan r av ljust tr. Under trappan finns ett litet praktiskt frrd. Allrummet: Rakt fram nr du det rymliga allrummet som ligger i anslutning till kket med en ppen planlsning emellan. Allrummet har ljust laminatgolv och mlade ljusa vggar med en fondvgg i rd ton. Uterummet: Frn Allrummet nr du via en altandrr det hrliga inglasade uterummet i trdgrden. Rummet har nyligen ftt en ny takbelggning och har skjutbara drrar t sydlig och vstlig riktning. Hr kan du sitta och verkligen njuta av den frlngda sommaren. Tvttstugan: Innanfr kket ligger den praktiska tvttstugan med brun plastmatta och vv i ljusbl ton p vggarna. Nr du vnder ut igen nr du frn hallen det nedre badrummet som r helkaklat. Sovrum 1: Vgg i vgg med det nedre badrummet ligger sen vad vi valt att kalla Sovrum 1 p dryga 10 kvm. ven detta rum har ett ljust laminatgolv och vggar mlade i en modern och snygg kulr. vre hallen: P vervningen mts vi av en hall som idag anvnds som datarum. Vardagsrummet: Direkt till vnster har vi det mycket rymliga vardagsrummet i vinkel med ekparkett och vvtapet. Vardagsrummet har ljusinslpp efter hela sdersidan och en fransk balkong mot trdgrden. Om familjen har behov av ytterligare ett sovrum kan det ltt skapas av vinkeldelen av vardagsrummet och blir d ett rum p ca 7 kvm. Frn hallen nr du ven det vre badrummet samt en kldkammare. Sovrum 2: Till hger har du sovrum 2 med tapet i bl ton och vinylmatta samt Sovrum 3: sovrum 3 som r mlat i en ljus och trevlig frg och har en tunn ljus heltckande matta. Utrustning kk Det trevliga kket har en ppen planlsning mot Allrummet och samma ljusa laminatgolv i furuimitation gr ver frn allrummet till kket. Kket r utrustat med spis, spisflkt, kyl & frys samt bnkdiskmaskin. Stnkskydd av smakfullt kakel och bnkskivor r bytta 2005. Badrum/WC Badrum/WC 1: Helkaklat badrum med plastmatta p golvet innehllande duschkabin, toalett samt handfat. Badrum/WC 2: ven detta badrum har helkaklade vggar och plastmatta p golvet innehllande duschkabin, toalett samt handfat. Badrummet har ven ett hrligt ljusinslpp frn ett takfnster. . Tvtt/grovkk Arbetsbnk, tvttmaskin, torkskp och tvttho. Varmvattenberedare p 200 liter frn 2005.
2 600 000 kr
Ibuywesell.com
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj