Quantcast
Till salu inom: ”

gucci tapeter säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tryckår: 2004. Inbunden. Förlag: Modernista. ISBN: 9188748804. »Männen skrattade så gott att jag hängde dem«, står det under en av teckningarna i Jag smetade av mig på tapeten, den ljusa soffan och dig. Sara Eriksson visualiserar de tankar hon tycker är värda att spara på; tillsammans bildar de en berättelse om roller, åtrå, maktstrukturer, TV, nojor, vem Sara Eriksson är och vill vara. Sara Eriksson föddes 1978 i Västerås. Nyligen tog hon sin examen vid Konsthögskolan i Umeå. Jag smetade av mig på tapeten, den ljusa soffan och dig är hennes debut. Mellan 3 och 25 maj ställer hon ut på Skulpturens Hus, som en del i examensutställningen för Curatorstudenterna på Konstfack.
Säljer solglasögon från Gucci. Det italienska modehuset Gucci grundades 1921 av Guccio Gucci i italienska Florens. Gucci är idag ett av världens starkaste lyxvarumärken, och är framför allt kända för sina exklusiva väskor men även ett stort accessoarsortiment med allt från tapeter till glasögon. Varumärket är bland annat ett av de mest omtalade inom glasögonbranschen. Diverse kungligheter och celebriter har under åren synts med modehusets exklusiva produkter och detta har varit bidragande till framgången. Bland dessa kan Grace Kelly, Peter Sellers och Audrey Hepburn nämnas.
undrar om någon har en rulle gucci tapeter över eller flera som ni vill sälja? hör av er iså fall så kan vi diskutera priset.
Gucci tapet inköpt på Gucci i London 2007. 3 st rullar i obrutna förpackningar. Dessa är unika då Gucci inte tillverkar dem längre. Superfin med den klassiska Gucci loggan.
Vit tapet med dubbel G'n i silver