Quantcast
Till salu inom: ”

tavla hildebrand konstnär säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavla

Kramfors
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Några tavlor. Färgerna är lite udda pga belysningen och mobilkameran. Den första är en oljemålning värderad till ca 1200 av Bukowskis för en tid sedan. Svensk konstnär. Liljenberg tror jag det står. Vill ha 350 för den. Den andra är en tavla av en rysk konstnär, jag kallar den Solnedgång över Tjernobyl, men det kanske är lite taskigt. Blir din för 250:- Den tredje är ett tryck och den får du för 100:-
Jag är i huvudsak konstnär och säljer mina tavlor under utställningar eller via min hemsida men efterfrågan efter den här typen utav uppdrag har bara vuxit. Vilket innebär att kunden helt enkelt kommer med egna förslag och önskemål såsom kanske just på din familj ,ditt bröllp ett minne eller dylikt. färg mått ord osv.. Nedan är tavlor som jag målat i akryl på canvas. För mer information hör av er till mig. Jhanna Bergström konstigatavlor Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En Mommie Dearest - Later Years Tavla utifrån konstnärens perspektiv i en mäktig ram. Denna tavla kan endast ses och hämtas i Bromma. Måtten på ramen är H: 77,5 cm, B: 64 cm, D: 6 cm Hitta till oss: REFURN, Ulvsundavägen 181, Bromma. Om du kommer från Rissne/Kista: Åk mot Bromma flygfält. Tag 2:a avfarten mot Bromma blocks mot Bromma blocks B i rondellen tag vänster och vi finns i en brun 2 vånings barack. Om du kommer från Alvik/Tranebergsbron: Åk Ulvsundavägen mot Bromma flygfält sväng 2:a avfarten mot Bromma block mot Bromma blocks B i rondellen tag vänster och vi finns i en brun 2 vånings barack. Om du ändå kör fel ring 08-694 90 90 så guidar vi er. Skick: OK Mått: H: 77,5 cm, B: 64 cm, D: 6 cm Uppge artikelnummer 27502.