Quantcast
Till salu inom: ”

tavla kvinnans åldrar gammal qvinnans säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavla

Uppsala
Lampor

Umeå
Piano

Linköping
sängbord

Karlstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

inbunden bok.den här boken är för dig som vill ta vara på livet och alla dess möjligheter.här får du svar på många av de frågor som är viktiga för kvinnor i alla åldrar:vilken kost behöver din kropp? hur skall du motionera? vad krävs för att hålla dig ung till sinnet? här hittar du ochså värdefulla råd om vård av kropp och själ,fakta om klimakteriet och tips om hur du kan koppla av från stress och får ett ännu bättre kärleksliv.en oumbärlig handbok för kvinnor i alla åldrar.boken innehåller många färgbilder,tabeller över näringsbehov och övningar för kropp och sinne.boken utgiven av dumont monte 2002.antal sidor 233.format 23,5 x 28cm.det finns inga namn eller andra anteckningar i boken,men någon har försökt sudda på första insättningsbladet se bild,även en liten skada första pärm baksida se bild.boken har inga hörnstuk,inga gulaktiga sidor/blad,boken väger 1,2kg,jag reducera portot till 48,- som tillkommer
Män och kvinnor i åldern 30 och uppåt sökes till långfilmen Nobels Testamente. Ni ska agera journalister den 11/03 under en presskonferens. Inspelning sker i Stockholm. Ett plus är om ni jobbat som journalist innan så ni vet lite hur det går till. Och har ni en egen systemkamera så får ni gärna precisera vilken modell och eventuellt får ni ta med den. Återkom med er intresse så ringer vi om ni blir aktuella. Annonsen får inte kopieras eller distribueras. Annonsören vill ej bli kontaktad av säljare eller representanter för andra castingbolag.
Statist (kvinnor i åldrarna 25-35 år) till Reklamfilm för norsk matvarukedja Reklamfilm för norsk matvarukedja Män och kvinnor i åldrarna 25-35 och 55-65 år sökes till reklamfilm för norsk matvarukedja. Vi söker statister som ska kunna spela ung respektive gammal version av samma karaktär i reklamfilmen. Vi tänker oss att sökanden är mor och dotter eller far och son för att ha så lika drag som möjligt. Det är ganska bråttom med inspelning redan nästa vecka (v.14) och eventuellt vecka 15.
Statist (kvinnor i åldrarna 55-65 år ) till Reklamfilm för norsk matvarukedja Reklamfilm för norsk matvarukedja Män och kvinnor i åldrarna 25-35 och 55-65 år sökes till reklamfilm för norsk matvarukedja. Vi söker statister som ska kunna spela ung respektive gammal version av samma karaktär i reklamfilmen. Vi tänker oss att sökanden är mor och dotter eller far och son för att ha så lika drag som möjligt. Det är ganska bråttom med inspelning redan nästa vecka (v.14) och eventuellt vecka 15.
Tavla Kvinnans Åldrar Gammal Qvinnans Åldrar