Quantcast
Till salu inom: ”

tavlor ted stanley säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavla

Staffanstorp
Tavla

Lidköping
Tavla

Sollentuna
Tavla

Sollentuna
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1. Etsning Ted Stanley Flustret i Uppsala av Ted Stanley. Signerad Ted Stanley 60/110. Rammått 62x 46 cm. Svart/vit. Inramad med glas. 2. Etsning/reproduktion Norbert Fürlinger Olika Uppsala-motiv i Uppsala av Norbert Fürlinger. Signerad Norbert Fürlinger. Rammått 58x 40 cm. Svart/vit. Inramad med glas. 3. Etsning Norbert Fürlinger Pumphuset i Uppsala av Norbert Fürlinger. Signerad Norbert Fürlinger 10/75. Rammått 78x 60 cm. Svart/vit. Inramad med glas och passepartout. Alla perfekt skick! Snygga tillsammans som svart/vit inredning. Priset för alla tillsammans är 750:-.
Vi säljer nu vår jätte fina Phil & teds(2009,Vibe) som vi varit väldigt nöjda med.Väldigt smidig ihopfällbar & lätt att bära in och ut från bilen.Passar lika bra om man har två syskon eller bara till ett barn, "görs om" lätt till både syskon & enkelvagn.Vi bor på landet & har kört den på skogsvägar där den går lätt att ta sig fram med, för att inte tala om i stan...I stan är den super smidig, lätt att vända med till skillnad mot en stor dubbelvagn.Hjulet fram går att låsa om man vill det, har jag i och för sig aldrig gjort och det har fungerat bra ändå.Det du får med till vagnen är alla nödvändiga tillbehör...Mjuklift, regnskydd m.m. i toppskick!Maila eller ring mig gärna om du undrar över något jag hjälper gärna till att svara på dina frågor!Maila mig så skickar jag givetvis över bilder på hur den ser ut!Pris:5600:-
Vi säljer nu vår jätte fina Phil & teds som vi varit väldigt nöjda med. Väldigt smidig ihopfällbar & lätt att bära in och ut från bilen. Passar lika bra om man har två syskon eller bara till ett barn, "görs om" lätt till både syskon & enkelvagn. Vi bor på landet & har kört den på skogsvägar där den går lätt att ta sig fram med, för att inte tala om i stan...I stan är den super smidig, lätt att vända med till skillnad mot en stor dubbelvagn. Hjulet fram går att låsa om man vill det, har jag i och för sig aldrig gjort och det har fungerat bra ändå. Det du får med till vagnen är alla nödvändiga tillbehör...Mjuklift, regnskydd m.m. i toppskick! Maila eller ring mig gärna om du undrar över något jag hjälper gärna till att svara på dina frågor! Jag mailar gärna över bilder!
Vi säljer en stor originalmålning av Ted Stanley. Motivet är Uppsala domkyrka. Måtten på tavlan, inklusive ramen är: bredd 144 cm, höjd 114 cm Guldramen är 8 cm bred.
Mycket vacker oljemålning gjord av Uppsala-konstnären Ted Stanley. Tavlan är signerad år 1992. Den har måtten 106 x 66 cm.