Quantcast
Till salu inom: ”

teddy rhodin tavla säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavlor

Falun
Tavla

Södertälje
Tavla

Uppsala
Snygg tavla

Örnsköldsvik
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

"Fluffan" är en 2 årig Teddy/Löwen kanin! Hon är uppvuxen innomhus men går nu mera på gräd/hö- diet. Pälsen är lättskött oh hon är duktig på att puttsa sig, fäller lite men man kan med förfel klippa henne lite runt kjolen emellanåt. Hon har fått 2 kullar och är exemplarisk som avelshona. Hon har aldrig bitits och är lätt att klipa klo mm. Jag har aldrig haft problem med att plocka i hennes nyfödda ungar. Hon har aldrig fått en dödfödd unge och de brukar bli 6 st. Fluffan säljes pga att jag ska sluta föda upp Löwen. Hon har ett litet härstamningsbevis. (det jag vet) ENDAST TELEFONKONTAKT SVARAR EJ PÅ MAIL! Ring mig på: 0702254291 Borskänkes med bur!
Jag har bestämt mig för att sälja Cloudberry som jag tror skulle trivas bättre som kelkanin. Cloudberry är en jättetrevlig kille som är född 2009-03-25. Då han är teddy så krävs pälsvård 1 gång i veckan för att han inte ska bli tovig. Han är ingen krävande kanin eller hanig utan en snäll och go kille, som gärna vill ha en egen matte som vill pyssla med honom. Han har Härstamningsbevis.
Tjaa, tänkte sälja BMXen som bara stått sedan hösten 2010 då jag köpte den. Säljes eftersom jag endast kör MTB. Byggde den från Rite.se hösten 2010 och körde inte länge alls på den så de mesta är i princip nyskick. Sjukt skön, lätt (9,5 kg) och stryktålig bmx för bra pris som passar allt och alla, street,park,dirt. Nypriset ligger runt 16-17 tusen och säljer den nu för under halva nypriset. Spec: Ram: Colony Teddy 20.85tt Gaffel: Colony Phantom Hjul: Macneil röda Sadelcombo: sputnic, macneil fat cap röd Styrcombo: Subrosa styre 8,25'' okapat, Colony offïcial stem. Vevparti: Flybikes vevar med mid dartmoor lager och sputnic 25t drev & odyssey plast pedaler. Däck: We the people Handtag: Odi longneck Styrlager: flybikes Vikt: 9,5 Ring helst eller maila fall du är intresserad och HAR pengar. Inga byten. MVH Kevin
Fem fina teddy kaninungar säljs. Fyra honor och en hane. Både mamman och pappan är av teddy/löwen ras. De har mer päls, lite fluffiga. Är du intresserad så skickar jag fler bilder. De är födda 16/5 och kan flytta när de är 8 veckor. De är alla förstås söta och snälla, mycket hanterade och bor utomhus. 3 kaniner kvar: Hane: vit med lite grått. Hona: Helsvart Hona: Helsvart Tingad
64*55cm fransk fiskeläget Teddy Rhodin. 75*85cm berg fors. 70*55cm timmerkojan Edward Berg. Kom med bud. Ring lånad mail.