Quantcast
Till salu inom: ”

teknikmagasinet minifrys säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hej jag har köpt en ipod touch 8GB för 1999kr men nu säljer jag den för 1300 jag säljer den på grund av att jag inte vet hur man laddar ner musik och filmer .den är i nyskick det är inga repor på den..det funkar bra det är bara och ladda den via datorn och sen ladda ner filmer eller titta på internet eller lyssna på musik det går och ladda ner spel och sånt på den alla grejer som jag fick när jag köpte den ingår det är: headset ,usb-kabel och en duk och instruktion bok som är i förpakningen man måste ladda den via datorn för jag fick inte med laddare som man kopplar i i väggkontakten men det går att köpa teknikmagasinet för 79kr
Drift Remdriven Hastigheter 33, 45, 78 Inbyggd RIAA-förstärkare Ja Lämplig för DJ's Ja Pitchkontroll Reverseplay Starttid Stopptid Medföljande pick-up Ja USB Ja Vikt 4 kg http://www.prisjakt.nu/bilder/bild.php?p=335017&type=standard&size=140 Som ny använd ett fåtal gånger. Org. pris 1999. Garanti kvar hos Teknikmagasinet (2år). Betalningen sker antingen kontant eller överföring via bank. Skickar inget då det är fragilt och riskerar att gå sönder.
Säljes pga flytt till lägenhet där större frys finns. Det är 1,5 månad sen jag köpte den ny på elgiganten för 1100 kr. Den är i exakt samma skick som när jag köpte den. Dock så fick jag hem den med en liten buckla på ena hörnet längst ner, men gjorde inget för mig! Matsui Frys är liten och kompakt, vilket gör den lätt att placera i små utrymmen. Frysen har nettovolym på 34 liter. Fryskapaciteten är 2 kg per dygn och den förvarar maten i 14 timmar i händelse av strömavbrott. Frysboxen är enkel att frakta och att placera i alla små utrymmen. Den har omhängningsbar dörr för större flexibilitet och är enkel att rengöra. Bredd: 44 cm Djup: 49 cm Höjd: 51 cm Den hämtas öst på stan, efter denna fredagen! För mer info eller bilder, maila /Ida
Scandomestic A+ Energiklass A+ Energiförbrukning 161 kWh/år Färg/Material Vit Fryskapacitet 40 liter Stjärnmärkning frys **** Ljudnivå 39 db(A) NoFrost/Automatisk avfrostning : Nej Fryskapacitet 2 kg/dygn Höjd (Nischmått) 522 mm Bredd (Nischmått) 479 mm Djup (Nischmått) 447 mm Om företaget Välkommen in i butiken på Bryggerivägen 10 i Bromma. (ingång City Gross, vi ligger bredvid ÖoB) Öppettider: mån-fre 10-18 lör-sön 12-15 info@vitvarubolaget.se Vi säljer vitvaror från Bosch och Siemens med kartongskador, utställnings-ex, demo-ex och skönhetsfel samt ordinarie sortiment. Samtliga produkter är nya och kommer med full garanti. Vi levererar och utför även installationer.
Hej, I am selling a small Freezer Matsui in perfect conditions. It has been used for around a year but I don't need it in my new apartment. External measurements: 84cm height, 54 width and 57cm profundity. Nettovolym: 98L That's the price, I don't bargain. If you interested, please send me an email and we arrange a day (weekend or weekday evening) for you checking it out. I live at Vallingby.