Till salu inom

"telefonkiosk säljes"

Norrtälje
6 dagar

Ute dusch

Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Stor bil- och tågbana i trä samt bobbycar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Bobby car - Lämnar inga märken på golvet - Bra skick - Pris: 100:- Kids Wood Bil- och tågbana i trä - Ca 50 delar räls: raka, kurvor, växlar, korsningar, stopp - Ca 25 delar väg: raka, kurvor, korsningar - 3 olika broar - 1 tunnel - 1 bevakad järnvägsövergång med ljud- och ljussignaler och automatisk bomfällning - Biltvätt och bensinpumpar - Tågstation med inspelningsbart utrop - 18 olika fordonsdelar: lok, vagnar, bilar - Träd, hus, semaforer, rödljus, busshållplats, telefonkiosk, trafikmärken - Pris 600:- Fler bilder finns tillgängliga via mejl.
600 kr
Blocket.se
Datorer  ·  Stockholm

Bytes U2713HM Mot U2412M

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej! Som rubriken lyder byter jag nu min stora U2713HM mot en Dell U2412M. Varför vill jag byta? Har en U2412M Som secondary monitor. Känner att storleken och upplösningen räcker för mig och vill hellre ha det enhetligt. Vad villl jag ha emellan? Kom gärna med bud om du har något trevligt att erbjuda, Ett Mekaniskt tangentbord, Ett nytt grafikkort + att jag lägger till lite emellan? Eller varför inte en telefonkiosk eller en travhäst? Öppen för förslag! Obs, Kommer inte skicka skärmen. Den finns i Stockholm Sundbyberg. Kan även tänka mig att sälja skärmen separat, Kom då med bud!
1 337 kr
Sweclockers.com

DET VÅRAS FÖR CLARK KENT

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Carlssons Bokförlag, Stockholm. 1987. 214 s. Inbunden. Förlagets tryckta pappband. 21,5x13,5cm. 326 gram. Mycket gott skick. Stämpel Rec.ex på främre försättsbladet. Omslag: Mikk Noodapera. "CLARK KENT är en gestalt i seriemytologin - mannen som går in i en telefonkiosk, kastar av sig sin tråkiga vardagsförklädnad och slungar sig upp i luften... I den här berättelsen har han gett namn åt ett rockband bestående av fem män i den begynnande medelåldern. De gamla kumpanerna från studenttidens band har redan gjort en lyckosam come-back (Magnus Linds CLARK KENT som utkom1985) Nu är det dags för ett nytt försök. Men det är inte bara medgångar - plötsligt drar kallare stråk fram...".
57 kr
Bokbörsen.se

Kitchig telefonkiosk a la london

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag är inte rik, men blev störtförälskad i den här telefonkiosken när jag såg den i London (where else?). Jag betalade GBP 1000 (ca 10 000) kronor för den, och fick den fraktad hit. Den är till för förvaring, har tre dörrar, tre hyllor är vintagesliten i sig själv, hur häftig som helst. Pga flytt till mindre måste den nu avvika... Mått: 139 x 57 x 57. Pris: 7500 kronor. Förlustaffär för mig men RENA FYNDET för Dig! Ej tung, ca 15-20 kg.
7 500 kr
Blocket.se

Kitchig telefonkiosk a la london

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Jag är inte rik, men blev störtförälskad i den här telefonkiosken när jag såg den i London (where else?). Jag betalade GBP 1000 (ca 10 000) kronor för den, och fick den fraktad hit. Den är till för förvaring, har tre dörrar, tre hyllor är vintagesliten i sig själv, hur häftig som helst. Pga flytt till mindre måste den nu avvika... Mått: 139 x 57 x 57. Pris: 7500 kronor. Förlustaffär för mig men RENA FYNDET för Dig! Ej tung, ca 15-20 kg. Pris: 7500 kronor
7 500 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj