Quantcast
Till salu inom: ”

telefonkiosk säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Som rubriken lyder byter jag nu min stora U2713HM mot en Dell U2412M. Varför vill jag byta? Har en U2412M Som secondary monitor. Känner att storleken och upplösningen räcker för mig och vill hellre ha det enhetligt. Vad villl jag ha emellan? Kom gärna med bud om du har något trevligt att erbjuda, Ett Mekaniskt tangentbord, Ett nytt grafikkort + att jag lägger till lite emellan? Eller varför inte en telefonkiosk eller en travhäst? Öppen för förslag! Obs, Kommer inte skicka skärmen. Den finns i Stockholm Sundbyberg. Kan även tänka mig att sälja skärmen separat, Kom då med bud!
Carlssons Bokförlag, Stockholm. 1987. 214 s. Inbunden. Förlagets tryckta pappband. 21,5x13,5cm. 326 gram. Mycket gott skick. Stämpel Rec.ex på främre försättsbladet. Omslag: Mikk Noodapera. "CLARK KENT är en gestalt i seriemytologin - mannen som går in i en telefonkiosk, kastar av sig sin tråkiga vardagsförklädnad och slungar sig upp i luften... I den här berättelsen har han gett namn åt ett rockband bestående av fem män i den begynnande medelåldern. De gamla kumpanerna från studenttidens band har redan gjort en lyckosam come-back (Magnus Linds CLARK KENT som utkom1985) Nu är det dags för ett nytt försök. Men det är inte bara medgångar - plötsligt drar kallare stråk fram...".
Jag är inte rik, men blev störtförälskad i den här telefonkiosken när jag såg den i London (where else?). Jag betalade GBP 1000 (ca 10 000) kronor för den, och fick den fraktad hit. Den är till för förvaring, har tre dörrar, tre hyllor är vintagesliten i sig själv, hur häftig som helst. Pga flytt till mindre måste den nu avvika... Mått: 139 x 57 x 57. Pris: 7500 kronor. Förlustaffär för mig men RENA FYNDET för Dig! Ej tung, ca 15-20 kg.
Jag är inte rik, men blev störtförälskad i den här telefonkiosken när jag såg den i London (where else?). Jag betalade GBP 1000 (ca 10 000) kronor för den, och fick den fraktad hit. Den är till för förvaring, har tre dörrar, tre hyllor är vintagesliten i sig själv, hur häftig som helst. Pga flytt till mindre måste den nu avvika... Mått: 139 x 57 x 57. Pris: 7500 kronor. Förlustaffär för mig men RENA FYNDET för Dig! Ej tung, ca 15-20 kg. Pris: 7500 kronor