Quantcast
Till salu inom: ”

riktig engelsk telefonkiosk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Zolannes Hassel, en härlig, elegant hane, mkt fin, lever & vit, säljes till någon som vill matcha fram honom. Om hans fortsatta utveckling går i samma spår som hittills bör han bli riktigt bra. Rör sig fint och har underbart uttryck. Först tänkt att spara i vår Kennel, men kan säljas till rätt person. Pris 11000 kr. Zolannes Hyacint, tik, lever & vit, mkt söt & charmig, men har ett litet underbett = skönhetsfel, påverkar inte hunden, innebär endast att man ej kan ställa ut. Pris 9000 kr. e. S19758/2009 Accounts Reaching Border u. S57704/2005 Zolannes Cikoria Födda 17/5. REG SKK, veterinärbesiktigade, vaccinerade vid 8 och 12 v, avmaskade, chipmärkta, doldafelförsäkrade i tre år. Valpkit ingår. Engelsk Springer Spaniel är en glad, lättfostrad allroundhund som passar den aktivare familjen. Rasen är lämplig för sällskap, agility, lydnad, jakt, bruks, freestyleintresserade etc. Ring för ett besök. Kennel Zolannes tel 0855240073, 0739846902, alt till Sara 0737157036.
Säljer nu min älskade Telefonkiosk. Är så otroligt glad för den här så det bär mig emot att sälja den men jag behöver pengarna pga att jag ska förlova mig=) Så nu är den till salu. En otroligt häftig inredningspryl eller snygg dekoration på tomten eller företaget. Jag har den ståendes på uppfarten. Den är av gjutjärn och dörren är av ek. Helt original. Vill du ha något som ingen annan har så ska du köpa den här. Telefonkiosken står i Uddevalla. Pris 25000kr Välkommen att ringa mig, Johan 0730-401825 Engelsk telefonkiosk gjutjärn samlarobjekt inredning restauranginredning ovanlig
Ska flytta utomlands och säljer de flesta av mina böcker. Här finns gott om riktigt bra historier av diverse slag, främst science fiction, fantasy och deckare. Jag ger gärna rekommendationer. Ni ser på bilden vad jag har, förutom detta har jag 11 stycken Robert Jordan, Wheel of time (de sista 5 inbundna), som jag säljer för 400:-. Samt några hyllmeter Stephen King, de första 10 årens produktion är svensk översättning och resten är på engelska. Engelsk pocket kostar 100 - 150 kr styck nya i affär. 20:- styck för de bra böckerna, 10 för de mindre bra. Köper ni många kan ni få nån på köpet. Välkomna att höra av er med frågor (bara snälla be mig inte om hela boklistan!!!) eller adressen så ni kan komma upp och stana bland böckerna.
Säljer nu en riktigt ovanlig damcykel från 50-talet. Den är engelsk och är tillverkad av Remington. Finns inte många i sverige. Har ringt och pratat med några cykelsamlare och knappt dom visste vad det var för någon. Allt fungerar på den och den är helt underbar att cykla på. Det är lite platina på den, men det går att fixa för den som vill, endast lite ytrost. Hästskobromsar, centralstöd, orginal ringklocka mm. Den har mestadels stått stilla sedan jag fick reda på hur ovanlig den var.
Engelskt hjul. ett komplett set med högkvalitativa vals hjul. Tillverkade av riktigt stål i England. För dig som vill tillverka ett kvalitets hjul till vettiga pengar. 1 st över vals och 5 st undervalsar. 1 för mycket på bilden annars identiskt. valsen och övre valsen. Dessa är svarvade ur ett ämne av EN8 stål och har CNC skuren för att producera denna uppsättning högkvalitativa städ. Kommer med lager och 10mm axel fäst till nedre valsarna och 20mm axel till den övre valsen. Den yttre diametern av den nedre valsen är 50mm och de är 60mm bred. Roller 1 - radie 60mm med en kontakt av 4 mm Roller 2 - radie 120mm med en kontakt av 6mm Roller 3 - radie 200mm med en kontakt av 7mm Roller 4 - Radie för 300mm med en kontakt av 8mm Roller 5 - radie 400 mm med en kontakt för 9mm Top rulle - 200mm ytterdiameter x 60mm bred.