Quantcast
Till salu inom: ”

telenor pott fri surf överlåtes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bäddsoffa

Hylte
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Eftersom jag fått en likadan mobil från jobbet överlåter jag nu min nya Sony ericsson xperia mini pro (svart) med abonnemang till någon som vill fortsätta med den. Den är knappt använd och har fortfarande plast på skärmen, inte en enda repa, fungerar utmärkt och jag överlåter den nu med ett telenor abonnemang ( Pott med surf, 199kr) den kostar 199 kr och för dom pengarna har man fri surf och samtalsminuter. 5000sms gratis. Abonnemanget löper ut maj 2013. Endast seriösa svar, tack!
Överlåter mitt Telenor Abonnemang pga flytt utomlands. Du får abonnemanget och pengar emellan. Är surf viktigt för dig så finns det inga alternativ idag förutom att ta över ett gammalt abonnemang. Detta abonnemang har obegränsad fri internet. Abonnemanget kostar 399kr per månad och är bundet till 28september 2014, men vill du ha kvar det så fortsätter det som vanligt. I abonnemanget ingår 3000sms/mån och en ring pott på 449kr/mån. Överlåtelsen kostar 250kr och görs i butik tillsammans.
Samsung Galaxy S3 + abonnemang med fri surf hos Telenor säljes och överlåtes. Abonnemanget (Telenor Pott med Surf 449) bundet till 2014-11-29, men detta typ av abonnemang går ej att få tag på längre, då det ingår FRI surf i abonnemanget! Med Pott med Surf 449 får du ringa för hela månadsbeloppet. Dessutom ingår fri surf inom Sverige i upp till hela 30 Mbit/s och 3000 fria sms/månad.