Quantcast
Till salu inom

"franska dörrar säljes"

Butik Sverige
8 år

Hyra kontor, Kungsholmen

Hyrahyra.se
Butik Sverige
8 år

Hyra kontor, Kungsholmen

Hyrahyra.se
Malmö
Idag

Storesgardin

50 kr
Citiboard
Butik Stockholm
Igår

2,4 G Digital Baby Monitor,...

998 kr
ABC-Annons.se
Butik Skåne län
11 år

The Beach

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Russian Cooking

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 år
Hamlyn. 1990. 64 s. Inbunden. 31x23cm. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Ryskt käk är så mycket mer än blinier och rödbetssoppa. Varför inte testa sprängd gås med äpple? Eller sibirsik ravioli? Här finns hur mycket gott som helst att tillaga -- och det enda som behövs är en måttomvandlare och lite kunskaper i engelska. Och inte blir det sämre av att maten tagit vägen om det franska köket -- för författarinnorna är fransyskor. En kulinarisk högtid står för dörren!.
70 kr
Bokbörsen.se
Lägenheter  ·  Örebro

Attraktiv central lägenhet bytes mot TVÅ

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Stor öppen och ljus lägenhet med parkett golv. Vardagsrummet pryds av pelare samt öppen spis. Stora franska dörrar till balkongen med utsikt mot slottet. Samtliga rum är rymliga samt att ett "extrarum" finns men är i planritning en större hall men kan pga detta ses som en fyra, vi utnyttjar idag detta till sällskapsrum. Tvättstuga en trappa upp, hiss samt innergård finns. Lägenheten finns mitt i centrala Örebro och önskas enbart bytas mot två andra lägenheter. Lika centralt läge önskas i första hand.
0 kr
Blocket.se

Falskt spel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Richters förlag. 1988. Inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick. Lite gulnad inlaga. Whitney McAllister, vacker uttråkad överklassflicka med en sprucken förlovning bakom sig och på hemväg från en semesterresa, önskar att lite spänning och äventyr vill förgylla hennes tillvaro, just som dörren till hennes Mercedes Sport rycks upp och en total främling hoppar in med order att trampa gasen i botten. Mannen är Douglas Lord, professionell inbrottstjuv med en hel gangsterliga i hälarna. Han har just slutfört ett uppdrag åt dem, men beslutat sig för att själv behålla det spännande bytet: några två hundra år gamla dokument som tycks leda till en enorm förmögenhet från Franska revolutionen....
95 kr
Bokbörsen.se
Övrigt  ·  Österåker

Fin Toyota Aygo -06

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Mycket fin Toyota Aygo 3 dörrar. Drar ganska exakt 0,5 liter/mil. 4x airbags original stereo med CD och aux-ingång Servostyrning Elhissar fram Fjärrstyrt c-lås I övrigt väldigt billig i drift. Årsskatt 360 kr Miltal 8400 mil. Alt fungerar mycket bra Franska registrering men inga problem registrera i Sverige
29 000 kr
Blocket.se

Fin tvåa på Östermalm uthyres snarast

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Har en fin tvåa på Östermalm som jag vill hyra ut under en längre period. Jag söker någon som är skötsam, lugn och pålitlig och skulle behandla lägenheten som sin egen. Den är möblerad med två rum och en köksdel som ingår i vardagsrummet, ljus lägenhet med högt i tak och franska dörrar. Du som söker skall vara djur och rökfri med fast anställning. Är du intresserad utav att kolla på lgh? nås jag bäst via telefon.
12 000 kr
Blocket.se