Till salu inom

"thermobar säljes"

Umeå
13 dagar

Stallplats i Umeå

Blocket.se
Umeå
8 dagar

1st Thermobar till häst

1 350 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Kungälv

Stallplats

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Vi har nu en ledig stallplats i vårt stall med fem boxplatser. Stallet ligger mellan Kärna och Ytterby utanför Kungälv. Bra bussförbindelser. Hö, havre, betfor och en spånbal/vecka ingår. Vi sköter alla in och utsläpp+alla fodringar men vi vill ha hjälp när vi åker bort. Grusade vinterhagar och paddock finns på gården. Uppvärmd sadelkammare med stor garderob. Lång utevistelse, även vintertid. Vindskydd och uppvärmda vattentunnor (Thermobar) finns i grushagarna. Sommarbete finns. Viss mockning kan erbjudas. Avtal skrivs med alla hyresgäster. Vi innehar F-skattsedel Ponny: 1 700:- Häst: 2 000:- Välkommen att ringa!
1 700 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Uppsala

Två stallplatser lediga i Vänge

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Till installningen i september så finns det nu två lediga stallplatser i ett privatägt kallstall med fyra boxar. Stallet sköts kollektivt. Mycket utevistelse i en 3ha stor hage med både äng och skog, vatten ute underhålls smidigt i en thermobar. Fina ridvägar i området, 10min skritt till ridbana där det finns möjlighet att använda instruktörer som redan håller till där. 5 min i transport till två ridhus i Vänge Fri begränsadtillgång på hösilage med analys.¨ Bara att maila eller ringa vid frågor eller om man vill komma och titta på stallet.
1 500 kr
Blocket.se
Häst  ·  Sala

Thermobar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Säljer nu min Thermobar pga att jag sålt mina hästar och är inte längre i behov av den. För dig med en till tre hästar eller fåtalet kor är den här modellen bra.ThermoBar 80 är termostatstyrd vilket innebär att vattnet ej blir för varmt eller att den blir överhettad om den är tom. När det var -30 i vintras var det fortfarande ljummet vatten. Den funkar KANON! Använd 1 säsong. Medföljer 10m kabel och transformator. Rymd: 80liter Nypris 5190kr säljes för 4000kr
4 000 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Borås

Thermobar 60L

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer våran Thermobar då vi inte använder den pga av att vi har 2 st. Den är hemmabyggd men ordentligt gjord. Absolut inget "hafsbygge" Den har skydd för sladden så att hästarna inte kan bita på den. Det medföljer också en säkerhetsdosa till eluttaget som man alltid ska ha till utomhus saker. Vi använde den hela förra vintern så den fungerar perfekt. Vill man ha den utanför tak går det bra att lägga en bit frigolit på ovansidan på natten om man inte vill ha snö i den. BVSA
1 800 kr
Blocket.se
Skyddsutrustning  ·  Eskilstuna

Thermobar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Håller vattnet isfritt & rätt temperatur vintertid. Den är på 80 liter och har en kabel på 10 meter. Vi har haft den till Islandshästar på lösdrift. Säljes pga att vi sålt hästarna. Nypris 5200 kr + 700 kr för kabeln. Nu 3000 kr Ytterhöljet på kabeln är på ett ställe avgnagt av en hund, där har vi tejpat med eltejp. Fungerar utmärkt men vill man ha en ny kabel går det att beställa från Thermobar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj