Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Vi har nu en ledig stallplats i vårt stall med fem boxplatser. Stallet ligger mellan Kärna och Ytterby utanför Kungälv. Bra bussförbindelser. Hö, havre, betfor och en spånbal/vecka ingår. Vi sköter alla in och utsläpp+alla fodringar men vi vill ha hjälp när vi åker bort. Grusade vinterhagar och paddock finns på gården. Uppvärmd sadelkammare med stor garderob. Lång utevistelse, även vintertid. Vindskydd och uppvärmda vattentunnor (Thermobar) finns i grushagarna. Sommarbete finns. Viss mockning kan erbjudas. Avtal skrivs med alla hyresgäster. Vi innehar F-skattsedel Ponny: 1 700:- Häst: 2 000:- Välkommen att ringa!
Till installningen i september så finns det nu två lediga stallplatser i ett privatägt kallstall med fyra boxar. Stallet sköts kollektivt. Mycket utevistelse i en 3ha stor hage med både äng och skog, vatten ute underhålls smidigt i en thermobar. Fina ridvägar i området, 10min skritt till ridbana där det finns möjlighet att använda instruktörer som redan håller till där. 5 min i transport till två ridhus i Vänge Fri begränsadtillgång på hösilage med analys.¨ Bara att maila eller ringa vid frågor eller om man vill komma och titta på stallet.
Säljer nu min Thermobar pga att jag sålt mina hästar och är inte längre i behov av den. För dig med en till tre hästar eller fåtalet kor är den här modellen bra.ThermoBar 80 är termostatstyrd vilket innebär att vattnet ej blir för varmt eller att den blir överhettad om den är tom. När det var -30 i vintras var det fortfarande ljummet vatten. Den funkar KANON! Använd 1 säsong. Medföljer 10m kabel och transformator. Rymd: 80liter Nypris 5190kr säljes för 4000kr
Säljer våran Thermobar då vi inte använder den pga av att vi har 2 st. Den är hemmabyggd men ordentligt gjord. Absolut inget "hafsbygge" Den har skydd för sladden så att hästarna inte kan bita på den. Det medföljer också en säkerhetsdosa till eluttaget som man alltid ska ha till utomhus saker. Vi använde den hela förra vintern så den fungerar perfekt. Vill man ha den utanför tak går det bra att lägga en bit frigolit på ovansidan på natten om man inte vill ha snö i den. BVSA
Håller vattnet isfritt & rätt temperatur vintertid. Den är på 80 liter och har en kabel på 10 meter. Vi har haft den till Islandshästar på lösdrift. Säljes pga att vi sålt hästarna. Nypris 5200 kr + 700 kr för kabeln. Nu 3000 kr Ytterhöljet på kabeln är på ett ställe avgnagt av en hund, där har vi tejpat med eltejp. Fungerar utmärkt men vill man ha en ny kabel går det att beställa från Thermobar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.