Quantcast
Till salu inom: ”

thule 600 takbox säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Thule pr 200

Dalarnas län
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer min takbox då jag inte har någon användning för den längre. Det är en takbox av märket Thule, modell Kombi 600. Den rymmer ca 400 liter, och är pålitlig med ett inbyggt lås och nycklar följer självklart med. Även takräckena (som har använts 2 gånger) har 4 inbyggda lås och nycklar följer självklart med. längd ca 245cm, bredd ca 100 cm och ca 30cm djup. Passar till de flesta bilar, då takräkena är adaptiva. Säljes för 1500, men priset kan diskuteras vid snabb affär!
Thule 6206B Thule Motion 600. Har fått sig några små repor uppe på boxen samt bak till pga att den har stått upp på golvet. Annars är den i mycket fint skick. Har aldrig använts utan bara stått. Boxen har ett ovanligt utseende i form av en haj fram till. Det är någon form av tejp som sitter, som man borde kunna ta bort om man inte vill ha det. Mått ca 194x74 cm BILLIGARE VID SNABB AFFÄR! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Thule 6206B Thule Motion 600. Har fått sig några repor uppe på boxen samt bak till pga att den har stått upp på golvet. Annars är den i mycket fint skick. Har aldrig använts utan bara stått. Boxen har ett ovanligt utseende i form av en haj fram till. Det är någon form av tejp som sitter, som man borde kunna ta bort om man inte vill ha det. Mått ca 194x74 cm BILLIGARE VID SNABB AFFÄR!
En släpvagn, båttrailer och takbox säljes i ett paketpris. Släpvagn, köpt -84 (bromsad), besiktigad 2012, mått: bredd 147cm, längd 257cm Båttrailer, löstagbar. Takbox, märke Thule 600, mått: 90x250cm, bra skick Hör av dig via e-post vid intresse, för fler foton och för mer information. Mvh Aino Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stor och välhållen takbox. Utvändigt ca 230 x 95 cm. Rymmer utan vidare ett par löparskidor på längden. Minst 6 par går i. Två lås med tillhörande nycklar. Gasdämparna fungerar som de ska. Spännband för skidor. Fästena för takräcket är bytta till en nyare typ med byglar som kan monteras utan att man riskerar att tappar ner lösa bultar i biltaket. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.