Quantcast
Till salu inom: ”

takbox thule combi 600 stor rejäl säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu våran svarta Thule takbox som bara har blivit liggandes på vinden det senaste. Takboxen har inga defekter och inga repor. Sparsamt använd ett fåtal gånger. Rymlig och stor takbox. Öppningsbar från ena sidan med låsfunktion och nyckel, 2 nycklar finns. Storlek: Takboxen är 230cm lång och 80 cm bred samt en höjd på ca 30 cm Takboxen finns i Kullavik söder om Göteborg. Nås via både telefon, sms och mail. Svarar snabbt på frågor!
I andan av dagens delningsekonomi tänkte vi göra vår takbox tillgänglig. Takbox är ju grymt praktisk på skidresan men väldigt opraktiskt om man bor i lägenhet i stan.... Takbox av modell Thule Atlantis 900. Uthyres i innerstaden i Göteborg. Boxen modern, aerodynamisk har stor lastkapacitet och är i utmärkt skick. Rejäla takräcken från Thule som passar de flesta större bilar med rails ingår vid behov. (v70, 9-5, A6, Passat m.fl.) Boxen finns på Erik Dahlbergsgatan i övre vasastaden och kan efter att överenskommelse träffats (normalt kvällstid) enkelt och smidigt lyftas över, med eller utan takräcken. Uthyres endast veckovis till priset av 1000:- **Uppmärkta nycklar (ordinarie samt extranycklar) till både takbox och takräcken medföljer. Tillgänglig: v.3 v.4 v.5 v.6 v.7 v.8 v.9 (bokad)! v.10 (bokad)! v.11 v.12 v.13 v.14 v.15 Vi uppdaterar tillgänglighet direkt i annonsen. Ta kontakt i första hand genom mail. Med vänliga hälsningar, Tove&Gustav
En stor och rejäl Thule Combi 600 takbox säljes. Mått 2500x930x360mm Låsbarta Thule takräcke för rails medföljer
Stor rejäl takbox i bra skick, storlek B:90, L:240, H:30, ca 450 L
Har haft denna takbox liggande ett par år. En Thule Vision 850, stor takbox i rejäl ABS-plast, öppningsbar från bägge håll. Gott skick inga defekter den är svart men ej blanksvart. Spec och mått på bilden. Skenor för skidor invändigt 2 nycklar. Med denna box får du med Allt på skidresan eller semesterresan. Har aldrig haft några problem med vind ljud eller märkbar ökning bränsleförbrukning. Får plats på de flesta biltak. Ligger på vinden, men tar ner den om någon vill komma och titta detta innebär att jag inte har massa bilder. Finns i Vetlanda Annons kvar=box kvar. Hämtas givetvis på plats. Kan finnas Thule takräcke till rening mot pris tillägg.