Allt till salu inom "fritidshus uthyres årsvis"

Sortering:
Gotlands län
14 år

Önskar hyra året runt

Hyrahyra.se
Falköping
Idag

Motorsåg (ar) för trädgårds...

1 200 kr
Blocket.se
Vänersborg
Idag

Erbjudande Daikin värmepump...

14 800 kr
Blocket.se
Idag

Obehandlat Träfönster

1 000 kr
Blocket.se
Butik Hallands län
Idag

Svenskavillavagnar Mellby 2...

1 095 000 kr
Blocket.se
Butik Hallands län
Idag

Svenskavillavagnar Skummesl...

895 000 kr
Blocket.se
Skellefteå
Idag

Electrolux kombinerad tvätt...

3 000 kr
Blocket.se
Linköping
Idag

Senza med sidoglas

30 900 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Värmdö

Året runt boende

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej Hyr ut min stuga på södra stavsudda. Ligger avskilt, Ej vatten, finns el och ett utedass. Huset är uppdelat i 2 rum 1 kök med spis diskbänk bord stolar, andra rummet finns nu 1 säng men man kan ha en våningsäng eller bäddsoffa. Nära till waxholmssbåten. Går att bo i året runt. Toppen läge om man vill vara lite i fred. Svamp och bär utanför knuten. Hyr bara ut årsvis 12000:- exk el
0 kr
Blocket.se

Fritidshus Ljusterö

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi är en familj bestående av 2 vuxna och 3 barn som önskar hyra ett fritidsboende på Ljusterö. Vi är intresserade av att hyra veckovis eller ännu hellre årsvis om rätt ställe dyker upp. Har angett önskemål om 5 bäddar, men även färre är av intresse då vi kan dela säng iom att våra barn är små. Vi är skötsamma och lever ett lugnt liv och har nu önskemål om att komma ut lite på landet. Vi är intresserade av trädgård och byggnadsvård. Hör gärna av er om ni har ett ställe att hyra ut så får ni veta mer om oss.
0 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Valdemarsvik

Torp uthyres årsvis

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Torp 1 (Lilla Mar), 3 rok, sommarvatten (ej drickbart), el, utedass, kaminer. Båtplats ingår. Årshyra (kallhyra): 28 000:- Torp 2 (Långdal), 4 rok, el, utedass och kaminer. Båtplats ingår. Årshyra( kallhyra): 25 000:- De första 3 bilderna är på Lilla Mar. De 3 sista på Långdal. Svar och frågor per mail, Tack! MVH Anna Nilsson Fredriksnäs Säteri 615 91 Valdemarsvik
0 kr
Blocket.se

Fritidshus att hyra årsvis

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Barnfamilj önskar hyra ett fritidshus årsvis, eventuellt senare köp. Vi vill testa till en början ett år för att se hur det passar familjen att ha ett fritidshus. Önskemål: toalett och dusch, el, minst ett sovrum, avskildhet. Läge: Mariestads kommun, Kinnekulle, Timmersdala/Melldala, Vristulven/Böja, Kristinehamn, Hjo, Karlsborg. Har du ett fritidshus som du tror kan intressera oss och som du kan tänka dig att hyra ut till en skötsam barnfamilj- hör av dig! OBS! Är inte intresserade av veckovis uthyrning.
0 kr
Blocket.se

Familj söker stuga för längre hyresperiod

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi är en familj som vill hyra ett fritidshus på landet. Vi kan tänka oss att hyra årsvis. Huset bör vara vinterbonat och ha tillgång till vatten. Vi är intresserade av alla förslag. Stugan bör ligga hyfsat nära Stockholm (max 1,5 timma) och gärna nära buss eller tåg. Maxhyra per månad är 3500 kr /m. Om hyran är högre och stugan tillräckligt stor kan vi även dela stugan med en annan familj som vi känner om det är tillåtet. Kom gärna med förslg!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj